Zaljubljen sam u 12 godina stariju koleginicu, a kad se prvi put SKINULA, počelo je 6 NAJČUDNIJIH minuta – Ispovesti
Ispovesti

Zaljubljen sam u 12 godina stariju koleginicu, a kad se prvi put SKINULA, počelo je 6 NAJČUDNIJIH minuta

Taman kada mu se ispunila velika želja, doživeo je veliko iznenađenje

Mladi Englez je bio presrećan kada mu se ostvario san da vodi ljubav sa starijom koleginicom, ali sigurno nije očekivao ovakav rasplet događaja.

– Ja imam 28, a moja koleginica 40 godina. Ona je neverovatno zgodna i već mesecima flertujemo na poslu. Nisam mogao da verujem kada me je napokon jedne večeri pozvala kod nje kući – objašnjava on i nastavlja:

– Bio sam ubeđen da sam najsrećniji čovek na svetu i jedva sam čekao naše prvo vođenje ljubavi. Sedeli smo na njenom kauču i posle nekoliko pića smo počeli da se milujemo.

– Sve je bilo u redu dok se nije skroz skinula, a ja sam zanemeo kada sam video kako izgleda “dole”. Bila je neverovatno dlakava i svi njeni “delovi” su bili veći nego što sam to ikada video. Izgubio sam bilo kakvu seksualnu želju, i ostao sam bez erekcije – priznaje mladić.

– Toliko sam se neprijatno osećao da se sve završilo za nepunih pet minuta i ja sam odmah pokupio svoje stvari i otišao kući. Sada na poslu vlada baš negativna atmosfera, jer se nas dvoje izbegavamo kad god možemo – zaključio je Britanac.

Odgovor terapeuta: Žene, kao i muškarci, imaju različite oblike veličine. Nema ništa loše u dužim, kraćim ili punijim delovima tela.

Budući da žene u filmovima za odrasle imaju malo ili nimalo “kose” dole, to može da stvori nerealna očekivanja o tome kako izgledaju prirodne ženske genitalije.

Filmovi za odrasle i realan život nemaju nikakve dodirne tačke, i to biste uvek morali da imate u vidu.

BONUS:

https://ispo-vesti.info/2022/01/27/18231/

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt