Imam 49 godina i dečko mi je NAREDIO da u krevet idem u 22 sata! A onda me je šokirao sumanutim zahtevom – Ispovesti
Ispovesti

Imam 49 godina i dečko mi je NAREDIO da u krevet idem u 22 sata! A onda me je šokirao sumanutim zahtevom

Ona se zapanjila kada je otkrila njegovu mračnu stranu

Jedna Britanka je već posle nekoliko meseci zajedničkog života sa dečkom, shvatila da ima posla sa potencijalnim nasilnikom.

– Ja imam 49, a moj dečko 54 godine. Zajedno živimo šest meseci, a pre toga smo se viđali dve godine. On zna da bude divan, ali mnogo češće pokazuje svoju drugu stranu. Veoma je temperamentan, uživa u tome da me “poklopi” u raspravama i nikada ne želi da sasluša šta ja mislim o nečemu – priča žena i dodaje:

– U svakoj raspravi, najvažnije je da on uvek bude u pravu. On izvrće sve što ja kažem, i ispada da sam ja uvek dežurni krivac. Istina je da je on uvek imao tu nasilničku stranu, ali sve sam to mogla da podnesem, dok nije ušao u još bizarniju fazu.

– Kad on ide na spavanje, u kući ne sme ni muva da se čuje i mora da vlada totalni mrak! Zbog toga što je njemu neophodan san, ja moram da idem u krevet svake večeri tačno u 22 časa. Neverovatno, još od detinjstva me neko nije terao da u određeno vreme idem u krevet – objašnjava Engleskinja.

– Međutim, on se nije na tome zaustavio. Dok on spava ja ne smem da gledam televiziju, koristim mobilni telefon, pa čak ni da čitam knjigu! Mislim da je vreme da ga napustim – zaključila je ona.

Odgovor terapeuta: Ovo su klasični znaci opsednutosti kontrolom.

Na osnovu vaše priče se može zaključiti da je on sklon maltretiranju, i na žalost, situacija će verovatno samo postajati sve gora.

(objektiv.rs)

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt