ISPOVEST: "Hoćeš da te tetka nauči kako se j..."? – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Hoćeš da te tetka nauči kako se j…”?

Padala je u trans. Sise su se manule od moje tijelo, kako se ona tucala na meni i trljajuci se. Na ogledalu sam posmatrao kako penis ulazi i izlazi, bilo je kao na pornicu. Dok se nabijala, zaustavlja se par sekundi, da se strasno zazvalimo pa opet je nastavljala sa divnim sexanjem i uzdasima.

Ustala je, uzela me za ruku, i otisli smo do kuhinje. Naguzila se preko radnog stola i kaze mi:

– DODJI, GUZI SVOJU TETKU, OVU POZU NAJVISE OBOZAVAM.

Prisao sam, namjestio joj na usmine njene vec vrele picke i poceo je s guza da probijam. Tad se pocela izvijati, cviliti, dahtati, ma bila je ko prava masina.

Odjednom sam cuo SVRSSSSAAAAVVVVAAAAM AAAAAAAA AAAAAAA MMMMMMMM AAAAA TO TO TO JEBI, JEBI AAAAAAAA, i onda se uspravila kad je svrsila, kaze mi:

– SAD JE RED NA TEBE, cucnula je ispod mene i pocela ga divljacki pusiti, progutala je sve sokove iz svoje picke sa mog kurca. Dosao je i taj trenutak da svrsim, podigao sam je i posatvio da sjede na kuhinjsku stolicu u zavaljenom stilu, onda sam je opkoracio i gurnuo ga medju sise, ona se nasmijala i pomogla mi da stisne sise uz moj penis, tako sam poceo da je jebem u sise, divljacki sam je zalio po usnama i vratu, a ona kurvinjski je pocela da sto vise trlja sise od kurac da sto bolje svrsim. Onako zalivena sva od sperme i mokra, otisla je da se tusira, dok je išla prema kupatilu, nisam mogao vjerovati da sam tucao takvo dobro zensko i napucano, jos malo starijih god. To je bio moj prvi sex sa mojom tetkom.

Posle toga smo se tucali kao ludi, nismo prezali ni od cega, a ona je izgledala sve bolje i bolje. Sad sam u drugom gradu na studiranju, al mnogo puta mi tetka dodje u posjetu i onda se sexamo po cijeli dan. Jer takvu guzu i takvo tijelo, rijetko ce ko da izbjegne. .

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt