DOSTAVA PIZZE PLAVUŠAMA ! Svaki dostavljač bi ovo poželio (VIDEO) – Ispovesti
Zanimljivosti

DOSTAVA PIZZE PLAVUŠAMA ! Svaki dostavljač bi ovo poželio (VIDEO)

Internet je prepun raznih smiješnih videa, a Youtube vrvi od smicalica raznih šaljivdžija koji su priredili nezaboravne trenutke svojim prijateljima, supružnicima, ili ‘običnim ljudima’

U moru raznih podvala koje možemo naći na internetu, naišli smo na jednu genijalnu koja nam dolazi iz zemlje lala – Holandije, objavio je portal “magazin.ba”.

U glavnim ulogama su dvije atraktivne plavuše i jedan dostavljač pizze.

Pogledajte video šta se dogodilo:

BONUS PRIČA:

UTERAO SAM LUNI DOK JE PRALA SUDOVE: Samo je skliznuo u nju, a onda je nastao VATROMET dok joj je muž spavao

Sve se dogodilo na jednoj proslavi. Ona se zove Luna, a ja sam malo više popio. Uh bila je nezaboravna….

Pevali smo i đuskali smo uz super muziku. Krenula je neka balada i moja kuma me je pozvala na ples.

Atmosfera je bila euforična, svi su plesali u polutami stana. Kuma je počela da mi nešto priča polako na uho, ali ja je uopšte nisam čuo. Samo mi je prijala njena toplina i parfem. Njene grudi su se trele o mene. Osetio sam njene nakočene bradavice. Ruke su mi bile na njenim kukovima. Moram da priznam da ima baš seksi telo. Sve je to počelo da se otima kontroli i da me uzbuđuje.

Moj “ponos” je postao čvrst kao batina. Sve me je ložilo u tom trenutku. Nikada do tada nisam ni razmišljao o kumici. Da me neko pita da li je dobra riba, ne bih umeo da kažem. Ona je meni ono, kuma, jebote. Mislim da je shvatila kako mi kita raste ko kvasac, ali me nije bio blam, jednostavno, to me je sve više i više uzbuđivalo.

Ponos mi je dodirivao njen stomak. Bockao je, a ona se samo zagonetno smeškala. Ponašala se kao da se ništo ne dešava. Kum, njen muž, već je bio dobro pijan. Nije ni shvatio da mu žena pleše sa mnom. Kurac mi je tad bio kao od kamena. Zamolila me je za još jedan ples. Poceo sam da osećam njene pokrete, i nogu sam mali gurnuo među njene noge. Što sam bio napaljeniji, ona se sve više pripijala uz mene. Muzika je prestala i ja sam se odvojio od nje i otrčao u kupatilo.

Kurac je bio toliko tvrd da sam ga odmah bacio pod česmu i hladnu vodu. Jedva se smirio. Polako sam ispraćao goste. Kum je već pomalo dremao, a kuma je rekla da će ostati da mi pomogne da malo pospremimo stan.

Tako smo ostali sami kuma i ja, dok je njen muž zaspao na kauču. Bila je u lepršavoj suknjici i kratkoj majčici koja je otkrivala goli stomak. Počela je da skuplja tanjire i čaše. Dok sam joj pomagao, dodirivali smo se u prolazu. Ona je osetila moje uzbuđenje kada sam je očešao po guzi u prolazu.

Počela je da pere suđe. Guza je bila malo izbačena i mamila je da je gledam. Kurac je već bio kao kamen.Prišao sam joj s leđa i počeli smo da peremo tanjire u 4 ruke.Ja sam već se naslonio na nju i moj kurac je bio na njenoj guzi.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt