ŠOKANTNA ISPOVEST SINA: "Pokušavao sam da usrećim majku" – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

ŠOKANTNA ISPOVEST SINA: “Pokušavao sam da usrećim majku”

Kurac mi je bio tvrd

Voda se slivala i slivala niz njene gole grudi, struk i duge noge. Moja prva pomisao je bila kako bi ona bez ikakvih problema mogla da nađe ne jednog, nego deset momaka da je htela.

Dodirnuo sam svoj kurac. Već je bio tvrd. Skamenio se od gledanja keve.

Da li je sa mnom sve u redu? To je prvo što sam se zapitao. Kurac nije spadao. Bio je tvrd kao nikad do sad u životu. Zauzeo sam još bolju pozu u hodniku kako me majka slučajno ne bi videla kad otvori oči. Stao sam iza jednog ormana i dobro se zaklonio.

Gurnuo sam ruku u gaće, zgrabio nabrekli kurac i izvadio ga. Počeo sam da ga drkam. Voda se i dalje slivala niz majkino telo. Zamišljao sam da smo oboje zajedno pod tušem i da joj pomažem da ispere sapunicu sa tela. Zamišljam kako majka primećuje koliko mi se digao kurac i hvata ga svojim rukama, počinje da ga drka i da stenje.

Nikad nisam imao ovakve incest misli vezane za seks sa majkom. Ovo je prvi put u životu da ovako nešto zamišljam. Dopalo mi se.

Majka se naguzila

Zamišljam kako se majka guzi i kaže da joj ga ubacim u picu. Ja se kao nećkam, pa na kraju ipak pristanem.

Guram ga u picu i počinjem da guzim majku otpozadi. Njoj se to dopada. Izgleda da moja majka voli seks otpozadi.

Viče da nastavim jače. Ubrzavam. Jebem sve brže i brže. Još malo pa ću da svršim. Majka se u tom trenutku skida s mog kurca, okreće ka meni, čučne i kreće da ga puši.

Kako dobro puši moja majka. Kad bi samo znali. Uopšte mi nije jasno zašto je moj otac napustio. Ovakvo pušenje retko ko može da dobije. Sad mi već ne smeta incest seks. Prija mi. Najbolje je kad sve ostane u porodici. Šta će mojoj kevi drugi muškarac. Šta će meni neka tamo klinka koja još nije naučila da se jebe.

Seks s kevom je najbolji.

Seks sa majkom u sobi

Nakon pušenja majka predlaže da odemo u sobu. Gura me na krevet, jaše me i stavlja moj kurac u njenu picu. Jaše moj kurac i stenje. Vrišti i kaže da je incest seks najbolji i da je sve vreme bila tužna jer se nije seksala sa sinom, a ne zato jer je muž napustio.

Jaše i ne staje. Stenje i vrišti. Sokovi iz njene pice se slivaju svud po meni. Oboje smo mokri od znoja i sokova iz pice.

Ne mogu više da izdržim i svršavam u majkinu picu. Ona kaže da je to ok jer joj nisu plodni dani i da mogu uvek da svršim u nju kad nije rizično. Oboje odlazimo pod tuš da speremo znoj i sokove sa sebe. Majka ide prva, a ja za njom.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt