ISPOVEST: "Nas dva a ona sama..." – Page 4 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Nas dva a ona sama…”

Izvadio sam joj kurac iz usta i mazio ju glavićem po nosu i obrazima te rekao „ajde naguzi se i uhvati se rukama za veš mašinu. Prišao sam i prislonio joj kurac na ulaz od njene pičke. Ulazio je do kraja bez problema i otpora. Uhvatio sam ju za kukove i sve brže ju jebao. Tada su se otvorila vrata.

Dare je tada rekao „pa jebo te jel vam još nije dosta“.

Ja sam na tren zastao i rekao mu „ aj ne seri već nam se pridruži“, te izvadio kurac iz Marije i rekao joj da se okrene.

Prihvatila se rukama za umivaonik i kadu te stavila Daretov kurac u usta i počela mu pušit. Ja sam svoj kurac vratio u njenu pičku i nastavio ju jebat.

Pogledao sam Dareta i pitao ga „ hoćeš ju ti jebat“ na šta mi je on odgovorio „ne, uskoru ću svršit“.

Tako i bilo. Dare joj je za oko pola minute punio usta a Marija je samo mumljala. Još ju je malo jebao i cijedio joj se u usta a onda ga izvadio. Ja sam ju i dalje jebao držeći ju za kukove i navlačio ju do kraja na kurac. Svakim ulaskom u nju Mariija je izustila uhhh,…..uhhhh,…., uhhhh. Rekao sam joj da neću još dugo izdržat i da svrši ako može.

Provukla si je ruku i počela si trljat pičku, te rekla „jošššš maloooo…… evooooo gaaaaaa“.

Par puta se lagano stresla i napravila dugi „mmmmmm“. Tada sam joj rekao „brzo se okreni“.

Koliko god da se pokušala brzo okrenut, prvi mlaz sperme joj je završio na ramenu, a tek onaj ostatak je ulazio u njena usta. Skroz polako ga je mazila usnama i jezikom do se nije skroz opustio.

Izvadila ga je iz usta te me pogledala i rekla „ puno ti hvala za ovo što si mi danas priredio. Za svaku pohvalu. Ovo je bilo nešto što se ne da opisat“.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt