ISPOVEST: "Nas dva a ona sama..." – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Nas dva a ona sama…”

Tad je došao Dario drkajući si kurac koji je već dobrano bio uzdignut. Marija se odmaknula od mog kurca, sjela te počela pušit njegov. Sad je imala dva mlada uzdignuta kurca ispred face. Malo je pušila meni a malo njemu. Dok je meni pušila njemu je drkala. Kao pravi domaćin ponudio sam mu da joj ga on stavi. Marija je čekala naše upute.

Rekao sam joj da se namjesti na sve četri tako da meni može još malo pušit a on da je jebe s guza.

Odmah se naguzila a Dare joj ga je ugurao u njenu pičku. Iz usta joj se prolomio onaj duboki aaaaaaaaaaah. Kako ju je on nabijao tako je meni pušila. U toj pozi zadržali smo se desetak minuta.

Pitao sam ju dali je spremna i za mene.

Kratko je odgovorila „pa naravno“.

Predložio sam Dariju da zamijenimo mjesta. Sad je on trpao Mariji svoj kurac u usta a ja sam joj stavio svoj slinavi kurac u dobro nakvašenu pičku.

Nakon par minuta počeo sam joj pripremat i njenu drugu rupicu. Prvo sam joj dobro naslinio njen uski šupak a i svoj palac. Zatim joj palac polako ugurao u šupak. Samo je potiho zastenjala a ja sam ju još žešće počeo nabijat. Prstom sam pokazao Dariju da legne pod nju. Kad ga je on zavukao u njenu pičku ja sam joj stavio glavić na ulaz u šupak i polako ga ugurao.

Počeli smo je jebat usklađujući se, a ona je stenjala i cvilila.Tako smo je pumpali bar 10-tak minuta, a tada mi je sperma već krenula prema van. Izvadio sam ga iz šupka i lupkao ju po guzovima odgađajući svršavanje.

Dario je isto stao i izvukao se ispod nje, obišao ju i stavio joj ga u šupak te ju baš divlje počeo jebat i navlačit. Ja sam ih obišao i Mariji stavio kurac u usta. Gutala ga je i pušila kao nikad prije.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt