Vanbračne aktivnosti moje žene II-dio – Page 3 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Vanbračne aktivnosti moje žene II-dio

Meni za šest godina nikada nije htjela popušiti jer joj je odvratna i pomisao na to. Za šest godina me nikada, ali baš nikada, oralno, nije dovela ni blizu svršavanja. Ma, toliko puta me upozorila da se ne usudim pustiti joj u usta da mi je utjerala strah u kosti da joj zapravo i kada bih htio ne bi ni mogao. Ako to itko može shvatiti, ali tako je.

Ponovo čujem njen glas koji na me nabaci Himalaju. Sve je istina, ništa ne izmišljam.

Evo… mmm, evo… samo da se otopi, mmmm skorena je… mmmm… evo ovo što mi je ostalo u kosi, evo… sada sam i to posisala i slatkasta je. Ali neću više nikada. Nikada i nikome. Nikome!!! Bilo mi je fino, ali sam se nadala da će biti još. Sve se dogodilo nekako prebrzo. Sad idem, umorna sam. Ne mogu stajati od umora, ali bih u krevetu s njim mogla još. Ooooh kako bih mogla još dugo i polako. Idem se istuširati i napisati ću ti pismo. Poslat ću ti i dokaze.

Na pitanje da li je zadovoljna odgovara da je i da joj nije ni malo krivo, ali da se ne usudim prigovoriti joj nikada, jer se ništa od toga ne bi dogodilo da ja nisam tražio. Jedino se malo razočarala jer nije imao velikog. Čini joj se da je moj malo veći, deblji i tvrđi, ali opet super je bilo jer je novi, drugačiji. Drugačije jebe. Objašnjava da je drugačiji osjećaj kada te tolika ljudina zgrabi i legne na tebe, uvali se između nogu. Jedino je mislila da velik čovjek mora imati i veliki kurac. Ali njoj nije bitna veličina. Samo je očekivala da će biti veći. Pa se malo razočarala kada ga je vidjela, ali je onda ipak bilo super. Moj voli najviše…

Sada stvarno idem. Pišem ti. Volim te najviše na svijetu. Sutra se čujemo. Nadam se da će me sutra opet jebati i da će biti duugoo i da ću još više uživati. Nemoj da ti padne na pamet da mi prigovaraš ikada. Šaljem i dokaze u pismu.

Nakon, dva ili tri dana stiže mi pismo. Na večeri je malo izazivala konobara. Bila je strašno napaljena jer je vidjela da se konobaru dignuo i da ju je skidao pogledom. Par puta ga je zvala i nešto tražila, pitala. Izazivala. Činilo joj se da se konobar jedva suzdržava da je ne siluje tu na stolu. Vrpoljila se na stolici gurajući mu sise pod nos i tada je skužila da joj se minica opasno zadigla i da je možda primijetio obrijanu pičku. Zaboravila je da je gaćice umjesto na sebe u zadnji čas tutnila u torbicu jer se sjetila koliko puta sam ju bezuspješno molio da kada izađemo bude bez gaća.

Sada je to napravila za Ljubu. I nikada se do sada nije toliko jako obrijala. Bi joj neugodno kada shvati kako se pripremila i što očekuje, što želi napraviti. Što će napraviti!? Pokoleba se… ustane i krene u sobu preodjenuti se, obući gaćice. Nije ona kurva, a počela se tako ponašati. Ubrza korak da ju nitko više ne vidi, kad osjeti nešto iza sebe i već osjeti ruke na očima, nečije tijelo se pripija uz njena leđa i guzu. Istrgnu se, okrene i ugleda nasmijanog, njega.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt