Vanbračne aktivnosti moje žene II-dio – Page 2 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Vanbračne aktivnosti moje žene II-dio

Učinila sam to. Dogodilo se… Sve… Znaš da ne volim, ali sve se dogodilo… Da se nisi usudio prigovoriti mi… Sva drhtim…

Ti si to tražio. Zbog tebe sam to učinila. Samo mi probaj prigovoriti. Jedva izgovara riječi da nije mislila do kraja, ali kad je počelo prihvatila je sve… Ne shvaćam o čemu točno govori. Govorim joj da joj neću ništa prigovarati. Priznajem joj da sam drkao, možda baš dok se ona jebala i da mi se i sada digao… I da ću morati ponovo izdrkati. Pitam ju hoće li opet… s njim… ili ima još nekoga… Iako nisam siguran u svoje riječi ipak joj govorim da se treba jebati još. Svaki dan nekoliko puta. Neka joj on bude jebač za svaki dan, ali da obavezno nađe još nekoliko kuronja i da se samo premješta s kurca na kurac. Neka on misli da je njegova, a ona neka ga vara s drugima, a mene sa svima.

Treba svaki dan naći novog jebača i pojebati se u moru ili u šumici, na plaži. Prije nego će se ići jebati s Ljubom ili poslije jebačine s njim. Govori mi da nisam normalan i da je i ovo što je učinila previše. Ima neki Ivan koji ju spopada i jako je zgodan, ali joj ne pada na pamet imati bilo šta s njim. Pokušavam ju ohrabriti i spriječiti ju da skuži koliko sam, iako popaljen, zapravo jadan i očajan i bolesno ljubomoran. Tražim da mi ponovo ispriča. Govori da je puna ko šipak, da sva miriše po seksu, upravo je primijetila malo sperme u kosi, nije se još posve ni osušila. Pa nije prošlo ni 15-20 minuta od kad je bio u njoj. Ne zna točno. Odmah me je nazvala. Usta i grlo su joj još puni okusa sperme…

Molim?!

Iako više ne može biti jer je sve progutala i olizala, čak i jednu njegovu dlačicu

Related Articles

Šta si ti sada zapravo rekla?!? – ali ona ignorira moje pitanje i nastavlja svoju priču…

Sve je bilo brzo i iznenadio ju je, ali nije uopće bilo strašno i kad joj je počeo puniti usta, bila je iznenađena, ali ga je nastavila sisati. Samo ga je dublje uzela u usta i počela gutati. Što nije uspjela progutati, jer je bilo dosta toga, to je sve olizala s njegovog kurca i sa svojih usana. Do zadnje kapljice. Malo joj je palo na bradu i to je prstom stavila u usta svo vrijeme ga gledajući u oči. I dok mu je pušila malo je gledala njegov kurac, ali ga je uglavnom gledala u oči. On je malo žmirio malo ju gledao. Bio je oduševljen, a onda je dok su se gledali najednom riknuo i počeo joj puniti grlo jer joj je baš u tom trenu cijeli bio u ustima.

Bio joj je tako lijep i sladak u tom času da nije imala srca prekinuti ga nego je samo nastavila pušiti i sisati. I sperma mu uopće nije loša. Slatkasta je. A onda je on otvorio oči i dok su se gledali ona ga je lagano svog olizala. Rekoh joj da mi sada laže. Da to sigurno nije učinila i sigurno zapravo ništa nije bilo nego je složila priču da vidi kako ću ja reagirati. Laknulo mi je. Velebit mi je pao s duše.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt