Vanbračne aktivnosti moje žene – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Vanbračne aktivnosti moje žene

Prije nego je otišla na more još sam joj nekoliko puta rekao da hoću da se pojebe da oboje znamo na čemu smo. Kategorički je odbijala i pomisao da bi to napravila. Rekao sam da mora i da joj sigurno neće biti problem naći svako veće nekoliko jebača. Bila je ljuta na mene i s gnušanjem odbijala svaku mogućnost da to učini.

Imala je jednu prekrasnu jako prozirnu bluzicu koju se nije usudila nositi u javnosti, a ja sam tražio da ponese na more i nosi bez grudnjaka tako da joj sise budu potpuno vidljive i da će sigurno biti žestoko jebana. Odbila je i rekla da ju neće ni ponijeti. Govorila je da nije kurva…

Otputovala je rano ujutro. Pisati će mi i zvati me svako veće s govornice. Morao sam biti doma uz fiksni telefon ako sam je želio ćuti jer tada nije bilo mobitela. Bio sam jadan i ljubomoran i krio sam to. Taj dan je trajao tisuću sati, a bio je najkraći od idućih četrnaest. Navečer je nazvala i pričala o tome kako je bilo na putu, smještaju u hotelu, nekoj curi s kojom je bila na plaži i sada izašla.

Pričala je o divljoj nudističkoj plaži gdje nije gužva i ima skrovitih mjesta i da li smije ići, a ne mora se ni skinuti. I pričala je o nekom oženjenom lokalcu Ljubi koji je bio stariji od nje sedam godina, a koji sada radi u njenom hotelu. Kojem Ljubi? Pitao sam. Ma znaš onaj koji je imao kafić. Ma znaš, onaj u kojeg sam godinama bila zaljubljena kada sam kao klinka išla na more sa starcima u njihovo odmaralište. Onaj što ima zgodnu ženu. Onaj visoki crni… Ma pričala sam ti kada smo one jedne godine dolazili kod njih na jutarnju kavu i gusti sa šlagom. Pitao sam je misli li nešto s njim sada ili sutra s nekim na nudističkoj plaži. Naravno da ne.

Koliko mi puta mora ponoviti. Oštro je prosvjedovala i ljuto mi rekla da mi je jasno rekla da od toga nema ništa. Sada će ići prošetati pa u hotel za šank jer je Ljubo obećao počastiti nju i prijateljicu. Pitam je što je obukla i ona mi reče za neku majicu i šorc u kojima je izgledala jako dobro. Još ju upitah za onu prozirnu bluzicu, ali je nešto mrmljala te mi je ostalo nejasno ima li ju sa sobom ili ne. Prekinuli smo razgovor i obećala mi da će me možda nazvati prije nego ide spavati. I nazvala je oko 1 sat poslije ponoći kratko iz hotela. Ljubo joj je dao da me zove s recepcije. Cijelo su veće provele s Ljubom za šankom. Pile su vino, odnosno prijateljica je otišla spavati poslije prve čaše još oko 22 sata jer je bila umorna. Pitam je zar ona nije umorna i kaže mi da sada je i da ide spavati.

Pitam ju da li je ipak odlučila zavesti Ljubu kada je ostala tako dugo s njim na njegovom radnom mjestu. Ipak nije otišla malo prošetati po gradu ili naći neku zabavu negdje drugdje. Govori mi da joj nije do šetnje po gradu i traženja zabave jer je umorna od puta i popodneva na suncu na plaži. Pitam ju, ako je tako, što nije otišla s prijateljicom u 22 na spavanje, ali ne dobivam odgovor nego mi ponovno govori da ne misli ništa niti s Ljubom niti s nekim drugim da ona ima i voli samo mene i nitko joj drugi ne treba. Da ju ja zadovoljavam u potpunosti.

Samo su vodili obične razgovore kao stari poznanici koji se nisu vidjeli nekoliko godina. Učinilo mi se da više nije tako kategorički odbijala mogućnost jebanja s nekim drugim i nije to izgovarala ljutito kao do sada. Činila se raspoloženom. Uzbuđenom.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt