Želim nekog iskusnog za prvi put – Page 5 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Želim nekog iskusnog za prvi put

Čim se malo smirila nastavio sam sa lizanjem i onda sam joj uzeo klitoris koji je dobro stršao na vrhu pičića u usta i jezikom ga palacao a u pičkicu sam joj uvukao jedan prst i nježno prodirao u nju pa malo kružio po njoj i širio ju polako i tada sam uvukao dva prsta u picu i nastavio ju nježno jebati prstima i sisati njen klitoris. Nije dugo prošlo i svršila je opet i to dosta glasno, skoro da je vrištala .

Namjestio sam ju lijepo za jebanje, na kurac navukao kondom i polako joj sa glavićem trljo pičicu i klitoris , Uđem joj samo sa glavićem u picu i nije se trzala i davala znakove da ju boli već da uživa. Nagnu sam se nad nju skroz i nježno joj ljubio vrat i jebao ju samo sa glavićem pa kasnije polako, malo po malo sam prodirao u nju i kad sam ušao sa malo više od pola naišao sam na otpor, Znači došli smo do njufera pomislim i znao sam da treba biti maksimalno nježan ali da ju u jednom trenutku moram nabiti do kraja. Jebao sam ju još malo do granice njufera i odlučim da ga gurnem malo jače. Lagano ga izvučem da je skoro izašao cijeli i zabijem joj se do kraja a ona je zinila i tako rastvorenih usta samo gledala u mene.

Tek nakon nekoliko sekundi je jauknula ali ne jako glasno, počela me ljubiti u usta, vrat, rukama mi kružiti po rukama a ja sam mirovao kratko u njoj pa ju počeo jebati. Što sam ju duže jebao ona je počela sve više uživati i opet je svršila dosta glasno a nogama me stisla da nisam mogao ni malo se micati i tek nakon desetak sekundi je opet raširila noge i ja sam ju nastavio jebati umjereno brzo i osjećao da sam blizu kraja. Iako sam imao kondom izvadim ga van i počmem ga drkati iznad nje i ubrzo ju pošpricam po stomaku i po sisama a ona je samo promatrala što radim i nakon što sam završio svojim prstima pokupi malo sperme sa svog stomaka, pomiriše ju pa lizne jezikom i ispituje okus kao da kuša vino zatim si gurne prste u usta i poliže ih i kaže mi – znači tako izgleda sperma. Nije nešto bog zna što ali može se progutati, nije odvratno. to me onako baš nasmijalo jer se vidjelo da je bila totalno neiskusna .

Sjela je i rekla mi – skoro pa me nije ni bolilo. Bilo je pre dobro i hvala ti puno. Hoće drugi puta opet malo boljeti?

– ne znam, možda samo malo ali to je sad uglavnom što se tiče boli gotovo. Pogledala je u pičkicu i naglo skočila vidjevši da ide krv a ja joj kažem – ne brini zbog toga, to je normalno i jako brzo će prestati. Odi se otuširati ako hoćeš da ne zaprljaš gaćice.

– neću doma ću se tuširati daj mi samo papirnatu maramicu. Nađem maramice u dnevnom boravku i dodam joj a ona namjesti maramicu kao uložak u gaćice, obuče se , poljubi me u obraz i kaže mi – puno hvala.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt