Želim nekog iskusnog za prvi put – Page 4 of 6 – Ispovesti
Ispovesti

Želim nekog iskusnog za prvi put

Ja ne znam koji je meni kurac bio u tom trenutku. Jesam se sažalio? Jesam li htio pomoći susjedi i ja joj kažem OK kad si mislila a ona kaže ujutro kad moji odu na delo ja bih došla do tebe , recimo oko devete ure ako ti odgovara, Kažem joj dobro ali pazi jako da nitko ne primjeti ako netko bude na ulici ne ulazi ni slučajno. Samo je rekla – znammm, nisam toliko glupa, u 9 sam kod tebe, Booook.

Nisam mogao doći k sebi od šoka. Majko moja što mi je ovo trebalo. Dugo nisam mogao zaspati i ujutro kad sam se probudio prošlo je već 8 sati. Napravio sam si kavu i popijem, odem pod tuš, pa brijanje i pranje zubi. Otključam ulaz u kuću, prozračim sve lijepo i u minutu do devet spustim roletne i pozatvaram sve prozore a mala je uletila u moju kuću kao furija, zatvorila ulazna vrata za sobom , okrenila ključ u bravi. na sebi je imala neki šorc i ispod gaćice i majicu bez grudnjaka , malo veću, vjerojatno od mame i došla je do mene i stavila mi obadvije ruke oko vrata, rekla mi

– budi nježan, molim te, znam da mora boliti samo da ne boli jako – i gledala je u mene smješeći se ali se vidio i strah u očima jer ulazi u nešto nepoznato. Polako sam ju poljubio lagano joj svojim jezikom razmaknio usne i ona prihvati poljubac i vidio sam da je to već uvježbala sa nekim jer se ljubila skroz dobro. Rukama sam joj uzeo guzove i masirao ih ili bolje rečeno mijesio ih i stiskao a njene bradavice su iskočile jer sam ih osjetio koliko se pribila uz mene.

Uzdisala je i uzbuđivala se , reko bih , normalno kao da joj nije prvi puta. Ljubio sam joj vrat a rukama joj dirao grudi preko majice. Počela je stenjati i uzdasi su mi govorili da je dobro uzbuđena. Podigao sam ju i odnio u sobu na krevet ,kojeg sam zaboravio namjestiti kad sam ustao, spustio ju i legao pored nje. Opet sam joj ljubio usta i jezikom kružio oko njenoga a jednom rukom joj popipam pičkicu preko šorca i gaćica i ona se protrese od uzbuđenja. Mlada je još i jako osjetljiva i na najmanji dodir na pici.

Lagano joj svučem majicu, pa onda svoju majicu i jednu po jednu sisu sam joj lizao i sisao bradavice a ona je cvilila, jecala i rukama mi milovala kosu i glavu a ja sam se polako spustio niže jezikom, svukao joj šorc i gaćice i pred očima mi se pokaže predivan mladi pičić sa nešto dlačica iznad klitorisa gore a donji dio je bio gladak i već dobro vlažan od uzbuđenja.

Prešao sam jezikom preko cijele pičkice a ona je uzdisala baš glasno ali je bila nevjerojatno opuštena i uživala je, Polako sam joj jezikom prodirao u pičkicu i kružio po njoj a ruke sam podvukao ispod njene guzice, malo ju podigao i držao ju u zraku da mi bude bolji prilaz do pičkice, Uzdasi su postali sve glasniji i odjednom je skupila noge oko moje glave, stisla me njima, drhtala cijelim tijelom i svršila mi po usnama. Okus njenih sokova je bio nevjerojatan. Bila je baš ukusna jer sam dio toga i progutao.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt