“Ne znam kako poslije ovog da mu verujem” – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Ne znam kako poslije ovog da mu verujem”

„Eto, moj brat stalno kuka zbog toga. Kad je bio na odsustvu, sve vreme je bio kod devojke, a kad je morao da se vrati u kasarnu bio je kao pokisla kokoška.“

Ja sam ga već drkao na donjem krevetu, zaštićen mrakom kupea, slušajući je i znajući šta i mene čeka.

“ Vanja! Šta to radiš!?” trgao me njen glas iz drkanja.

“ Izvini, a šta drugo mi preostaje u narednih godinu dana. Znaš da kažu da moraš izdrkati pun šlem da bi izašao iz vojske. Ja, evo, počeo na vreme.“

Njen zdrav i dug smeh mi je govorio da nije ljuta i da joj ne smeta moje drkanje, jer me nakon minut tiho upitala.

“ Hoćeš li da siđem?”

“ Ako želiš?? ”

Spuštala se trapavo, tražeći nogama oslonac mog kreveta. Opet su ispred mene sevnule njene bele gaćice. Sela je preko puta i gledala me.

“Smem li da te gledam dok ga drkaš? Drkaj ga kao da ja nisam tu. Znaš, nikad nisam gledala kako ga vi momci drkate, možda i ja nešto naučim.“ Drkao bi ga ja i bez njene molbe, ali me je ovo još više palilo, pa sam ga šiljio baš junački. U početku je samo gledala sa smeškom na licu, a onda joj je ruka skliznula na gaćice. Pridružila mi se u drkanju.

“ Vanja, samo da znaš da se nećemo pojebati niti dirati“, reče, pomičući gaćice u stranu. Gusti žbun dlaka se mrsio oko njenih prstiju (tada se devojke nisu depilirale) dok ih je provlačila po pičkinom procepu. Nekako smo u isto vreme svršili.

U Skoplju smo se uz lagani poljubac rastali i nikad se više nismo videli, a ja sam praznih jaja i duše krenuo u kasarnu. Vojnički dani su bili monotoni, dnevne vežbe, obuka, izlasci vikendom i tako u krug. Kupanje je bilo sredom i subotom. Na jedno prozorče smo davali prljav veš, ulazili u veliku tuš prostoriju, tuširali se i onda na drugom prozorčetu dobijali čisti veš.

Drugari su me zezali da sa tako velikom kurčinom nikako ne mogu biti Vanja, a i cela kasarna je znala moje ime. Vojnici koji su izdavali veš su me zezali u stli: evo gaće za jednu pičkicu, evo majica da Vanja pokrije sise, ali su mi i zavideli na dobrom kurcu. Jebiga, u vojsci nas pod tušem odjednom bude bar 20-ak i normalno je da vidiš svačiji kurac i da to nema veze s pederlukom.

Jednom je moja četa bila zadnja na rasporedu za tuširanje. Predali smo prljav veš, istuširali se i kad je došao na mene red da mi daju čisti, vojnik zavika: nestalo veša za našu pičkicu, ali sad ćemo to brzo rešiti:“Tetka Ljupkaaaaa, donesi još veša, treba nam za jednu pičkicu, hahaha!“

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt