MAMA OD PRIJATELJA: "Sve ću isprazniti iz tebe" – Ispovesti
Ispovesti

MAMA OD PRIJATELJA: “Sve ću isprazniti iz tebe”

Prijatelj me je pozvao kod sebe u kuću , rekao da ga sačekam u hodniku da će on za sekund doći otišao ja na drugi kat nešto da uzme sebi.

Stajao sam u hodniku i čekao njega vidio sam da su od dnevnog boravka odškrinuta vrata povirio sam i vidio njegovu mamu kako se mazi po pici .

Kurac mi se odmah nadigao i počeo sam ga lagano maziti kroz hlače, pica je bila preslatka i obrijana.

Čuo sam prijatelja kako silazi niz stepenice jaknom sam kurac sakrio da ne vidi da mi se nadigao i već smo morali krenuti.

Taj dan popili smo piće malo razgovarali jer se nismo dugo vidjeli pa smo se dogovorili odmah kada ćemo se slijedeći put naći dogovorili smo u subotu jer tada njemu i meni odgovara.

Kada sam došao doma tri puta sam ga izdrkao na njegovu majku i onda sam počeo svaki dan po tri puta na dan na njegovu mamu drkati.

Nikako nisam mogao izbiti iz glave ono što sam vidio a ni nebi jer bilo baš lijepo što sam vidio slatku picu.

Došla je subota došao sam na njegova vrata pokucao otvorila mi je njegova majka i rekla da je on otišao da če brzo doći da ga sačekam unutra.

Dok je to govorila gledao sam u njezine grudi koje su kipile iz dekoltea i zamišljao da mi ga drka onako onim sisama i da joj svršavam po sisama.

Ušao sam u dnevni sjeo na kauč kurac je bio kao štap nisam mogao sakriti primjetila je to i sve sve više primicala do mene gledajući me uz našu priču onako droljasto.

Pribila se skroz uz mene izbacila mi sise do moga nosa uhvatio sam je rukama za sise, i mazio je i ljubio po onim sisama koje je moja ruka mogla jedva obuhvatit.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt