SONJA: – Imam 24 godine, TRAŽIM STARIJEG MUŠKARCA ZA OZBILJNU VEZU! Upoznaj me – – Ispovesti
Ispovesti

SONJA: – Imam 24 godine, TRAŽIM STARIJEG MUŠKARCA ZA OZBILJNU VEZU! Upoznaj me –

LIK:

Ja sam obična žena i fokusirana sam na pravu ljubav u svom životu, vrlo sam lagana i mirna osoba. Tražim osobu koja jako cijeni jednostavne obiteljske večeri i koja želi pronaći sreću u životu. Ne govorim o beskrajnim svađama i nesporazumima. Ja samo želim biti sretna. Siguran sam da ću ovdje upoznati svoju ljubav.Ja sam iskrena i otvorena dama. Trudim se uzeti samo najbolje od života i ne gubim vrijeme na tugu. Kao što se kaže “Nasmiješi se svijetu i svijet će se nasmiješiti tebi”. Nadam se da će mi se sreća uskoro osmjehnuti. Moje srce je puno nepodijeljene topline, nježnosti, ljubavi i brige. Trebam muškarca koji je spreman podijeliti te osjećaje i biti Vitez mog srca. Jesi li spreman boriti se za to i biti moj pobjednik?

INTERESI:

Imam nekoliko hobija. Volim provoditi odmor u šumi, u blizini prirode, uživam u ribolovu ili kampiranju, možda mi je ovo najdraži hobi. Također volim provoditi vrijeme uz knjige ili serije. Nemam nikakve posebne stvari i nadam se da će moj muškarac imati iste hobije kao i jMoja strast je umjetnost. Slučajno sam otkrio da je to moj način opuštanja. Ušla sam na satove kako bih podržao svog prijatelja. Kasnije sam shvatio da mi crtanje zaista pričinjava zadovoljstvo. Zainteresirala sam se za radove drugih umjetnika. Shvatio sam koliko sam prije bio slijep i koliko je ružnih stvari bilo skriveno od moje pažnje.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Znam da par treba imati međusobno poštovanje, ljubav i jaku povezanost. Nisam žena koja je fokusirana samo na izgled, ja sam žena koja želi pravu ljubav, međusobno razumijevanje i želim biti barem malo slična svom muškarcu. Nisam igrač i ovdje sam definitivno ne radi utakmica. Želim se tako brzo dobiti nakon komunikacije ovdje.Tražim onog tko je jedinstvena individualnost sa svojim principima i čvrstom životnom pozicijom, ali ima i srce puno ljubavi. Potreban mi je zanimljiv, društven, ljubazan i ozbiljan muškarac. Nadam se da ću upoznati divnog i iskrenog muškarca koji bi htio stvoriti bajku sa svojom ženom! Trebam muškarca koji će mi omogućiti bezbrižan život koji će mi omogućiti da provodim sve svoje vrijeme s obitelji. Trebao bi imati jak karakter da mi bude obrana i podrška u svakom slučaju.

PROČITAJTE I OVO: Napokon zadovoljena

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt