Svi znaju kakva je moja snaja, samo moj sin to ne vidi – Ispovesti
Ispovesti

Svi znaju kakva je moja snaja, samo moj sin to ne vidi

Moja snaja vara mog sina i cijeli grad o zna samo moj sin, KONJ to ne zna. Pokušavala sam ga urazumiti, otvoriti mu oči, ali on je slijep pored svega.

Juče dok je on bio na poslu ona je provela cijeli dan u spratu sa nekim, meni pred nosom, još se nakon svega pojavila bez srama preda mnom. Tada sam je od bijesa ošamarila, a ona je nakon toga samo rekla “HVALA DRAGA SVEKRVO… Znači da sve ovo što ti radim ima efekta… LUDIŠ!”

Kao neki đavo je, ni na koji način je ne mogu povrijediti, a što sam gora prema njoj ona je sve ponosnija na sebe i sve sretnije, kao da joj je cilj da me otalno izludi, što mi je na kraju krajeva i rekla. Stvarno ne znam šta da radim da spasim mog sina, a i sebe… stvarno ću da poludim.

BONUS ISPOVEST:

PRISLONIO SAM JE O DRVO I POŽUDNO JE LJUBIO: Mazio sam je jezikom po butinama

Skrenuli smo sa glavnog puta i produžili uskim prašnjavim putem kroz šumu. Mazila me je po vratu i ljubila mi lice čvrstim pokretima prelazeći mi kroz kosu. Osećao sam njene tople grudi na mojoj desnoj ruci oslonjenoj na menjaču. Tanka kratka cvetna haljina, duga crna valovita kosa i male prkosne grudi činile su siluetu žene iz mojih snova. Izašli smo iz auta, zagrlila me i naslonjeni na auto divili smo se planinama u koje smo se uputili. Mazio sam njen stomak i bokove posmatrajući bregove ispred nas razmišljajući o tome kako se sa svojim pravilnim, tvrdim oblinama savršeno uklapa u ovakav nedirnuti predeo…

Naslonila je glavu na moje rame uživajuci u mirisima šume i jutarnjem suncu koje se probijalo kroz lisće i igralo na njenom licu stvarajući mozaik savršenog trenutka. Spustio sam usne na njeno lice i polako je ljubio… laganim svilenim dodirima usana. Upijao sam mešavinu mirisa njenog parfema i mirisa mahovine i drvene truleži kojom smo bili okruženi… Laganim nežnim dodirima mazio sam njen stomak… naslonila se na moje telo i prepustila mojim dodirima. Zagrlila me oko vrata i a ja sam joj jubio ramena i vrat.

Polako sam prstima mazio njene bradavice koje su se isticale kroz tanku haljinu. Osećao sam njihovu tvrdoću kroz tkaninu i razmišljao o tome kako bi ovog trenutka više od bilo čega na svetu ljubio te bradavice. Izvijala se pod moji dodirima i njen jezik je uskoro kružio po rubu mojih usana.

Rukama sam joj mazio leđa i posmatrao njeno telo kako se izvija kao trska. Strašno sam je poželeo… Mazio sam je od kose koja nam se plela oko lica dok smo se ljubili… prkosnih grudi koje su ispod haljine živo i nesputano plesale u ritmu naših uzdaha do bujnih širokih bokova o kojima sam maštao gledajući je svaki dan kako prolazi pored moje kancelarije.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt