MIMICA JE BILA MOJA NAP*LJENA GAZDARICA: Kako sam joj mesio velike dude dok mi je halapljivo gutala mač0ra – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

MIMICA JE BILA MOJA NAP*LJENA GAZDARICA: Kako sam joj mesio velike dude dok mi je halapljivo gutala mač0ra

Mesio sam velike sise i gricko otvrdle tamne bradavice spuštajući se jezikom na niže preko toplog stomaka zavuko sam prste u njene gaćice i svuko ih sa nje .Pička joj je bila savršeno frizirana podšišane crne dlake uramljivale su rozikastu pukotinu sitnim poljupcima i jezikom sam klizio glatkom kožom njenih prepuna penjući se na više ljueći joj slabine. Mmm.. kako si nezan.. mmm.. uzdisala je i zavlačila je prste u kosu.

Raširio sam joj noge i ugledo dugačku rumenu brazdu njene pičke sa otečenim klićom. Gutao sam pljuvačku dok su mi se zenice širile od požude u nosnicama sam osetio neponovljiv uzbudjuci miris vagine pomešan sa mirisom njene kupke zavuko sam jezik medju toplih bregova i lizno joj pičku celom dužinom. Uzdahnula je i zastenjala od uzitka a ja sam nastavio da je lizem razdvajuci nezne usmine uvlaceci jezik u sluzavu raskolinu.

Uvijala je bokovima dok sam joj havapljivo lizao unutrasnjost dohvatao nabrekli klitoris samarao ga jezikom nisam mogao vise biti nezan lizao sam je jako sisao klicu zubima je gricko poludela je dahtala je i preznajavala se uuuu u sto mi lepo lizes uu dobro je mm dahtala je sve glasnije a ja sam podigao jednu ruku i gnjecio sisu drugu sam podvukao ispod nje hvatajuci je za polutku guzice.uuuummm a… aaa.. mmm… dajjj..dodjii.. jebi meee.. glasno je stenjala uvijajuci bokovima.

Okrenuo sam je na bok i lego iza nje podigla je nogu i slomila se u struku otvarajuci mi se namestio sam se izmedju njenih nogu prislonio glavic na vlazni procep i polako gurno klizno sam kroz sluzavu unutrasnjost smestajuci ga u dubinu njene picke nabijajuci joj ga do jaja. Uuu kako je dobro uuu prostenjala je okrecuci glavu ka meni veee lilii siii Spustio sam usne na njene i gurno joj jezik u usta prihvatila ga je i usisla sumno disuci i dahcuci nabijao sam joj kurcinu gotovo do jaja mesao u njenoj vrucoj picki vadio opet nabijao pomalo ubrzavajuci ritam tela su nam se toplo sudarala ona dahtala postajala sve glasnija sve pomamnija vrtela je glavom leve desno grcila se isla mi bokovima u susret ciknuka je i stunuka me cvrsto uz sebe dok joj je celo telo podrhtavalo u nastupu silovitog orgazma a ja sam je uhvatio za njene cvrste guzove stiskao ih i gnjecio nastavljajuci uzurbano da je jebem.

uuu lud siii luuuud uh sto me dobro jebes jebiii jebiii ne prestajjj uuu pomamljeno je stenjala dok su nam tela pljeskala jedno o drugog uzarena od uzbudjenja. podigao sam je i naguzio ispred sebe pomilovao oble polutke njenih guzova blago ih stiskao i razdvoljio a onda klizno kurcem u njenu uzavrelu pickuu . Picka joj je bila toliko vlazna da joj je iz momenta uletela do jaja. tooo mmm tooo jebiii meee mmm gotovo je vikala uvijajuci bokovima uuuhhh svrsss..icuuu uhvatio sam je za guzove i nabijao joj kurcinu do jaja sve brze jebao sam je kao zivotinja gledao sam je bila je u transu grizla je sebi donju usnu spustila se prednjim delom tela na krevet zabila glavu u dusek i sakama sirila pukotine. Tela su nam se sudarala i silovito nabijala jedno u drugo moj stomak je pljesko o njene guzove kurac klizio kroz potpuno raskvasenu picku.

Osecao sam slatke trnce kako pocinju da mi mile telom i jos vise ubrzao cvrsto sam je stego za bokove i svom silinom joj nabijao kurcinu do jaja osecajuci navalu slasti u celom telu ona se tresla i svrsavala u talasima poceo sam da se praznim stenjao sam i podrhtavao pao sam preko nje svaki moj drhtaj kurca poklapao se sa kontracijom njene picke zelo sam ovaj tren potraje vecno… spustio sam se sa Mime kurac mi je ispo iz njene picke kondom je polako spadao napunjen do vrha mojom spermom. Skinula ga je lagano i uzela nezno je sakom prelazila preko glavica umrljanim spremom. milovala mi je omlitavljeni kurac.

Lezali smo jedno kraj drugog i gledali se u oci videlo se neverovatno obostrano zadovoljstvo i sreca. Skoro mi ovako nije bilo lepo rekla je to bas ozbiljno tako je to kad se najmanje nadas. strasan si mali posle izvesnog vremena smo se istusirali i zajedno vecerali. Opet smo se jebali i opet je bilo super. u nasem odnosu se nije nista specijalno promenilo pogotovo za okolinu postujem je i sad i vise i ne insistiram na seksu cekam da to oma predlozi a zelja je kod mene kao i pre mozda i veca!

Previous page 1 2
Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt