MIMICA JE BILA MOJA NAP*LJENA GAZDARICA: Kako sam joj mesio velike dude dok mi je halapljivo gutala mač0ra – Ispovesti
Ispovesti

MIMICA JE BILA MOJA NAP*LJENA GAZDARICA: Kako sam joj mesio velike dude dok mi je halapljivo gutala mač0ra

Upiso sam poljoprivredni fakultet posle gimnazije i moji su mi nasli sobu u Beogradu kod jedne žene, usedelice, kako bi nasi rekli. Stan je starinski, salonski, ogroman, a Mima živi sama u njemu. Ne bih baš znao da kazem šta radi, nesto u nekom ministarstvu, ali ne znam šta konkretno.

Često je na putu ili na sastancima, pa je retko i viđam. Zašto izdaje sobu, nije mi bilo jasno, osim da nije sama u stanu ili da je neko tu pošto je često na putu. Poreklom je iz niškog kraja, odakle sam i ja, i to je najverovatnije bila veza da me primi kao podstanara. Nikada se nije udavala i nema dece, i kada to povezem sa njenim izgledom, daje nerešivu enigmu. Iako matorka, pedeset plus godina, izgleda bolesno dobro. Crna gusta kosa, malo šatirana, lisičja faca zategnutog lica. Linija ko u devojke, duge vitke noge, uski kukovi i na takvom telu, nestvarno velike grudi. Negovana, uredna i uvek doterana, sa garderobom koji su isticali sve njene atribute, pre svega zgodnosti brzo su doprineli da bude glavna meta moje požude i mašte i vlažnih snova.

Nije me provocirala, ponašala se prema meni obično, prijateljski sa određenom pristojnom distancom. Provocirao me njen jebozovni izgled! Provocirao me i njen veš, pre svega gaćice i brushalteri. Gaćice tako male, nežne, prozirne, sa providnom čipkom na pravom mestu, i brushalteri u kompletu sa gaćicama, ali sa tako velikim korpama u kome su se gnjezdile one bezobrano velike sise. Pošto smo koristili isto kupatilo često sam imo prilike da ih vidim, uglavnom nošene ili na sušilici čiste Kad sam bio siguran da nije tu znao sam dugo da ih mirišem i drkam udišući blagi miris njene pice i njene kože, koji ću prepoznati uvek u životu.

Bio sam na fakultetu do kasno i vratio se kući. Sreli smo se na vratima, izlazila je doterana i samo me pozdravila. Bio sam malo umoran, ceo dan na fakultetu i odmah sam otišo da se istuširam. Na mašini za pranje veša su bile Mimine bele gaćice i brus. Uzeo sam ih u ruke i prineo nosu još tople od njenog tela mirisale su opojno. Brzo sam se istuširao obukao, uzeo Mimicin donji veš i odneo u svoju sobu.

Prvi put sam to uradio, mislim uneo njene gaćice u moju sobu. Mislio sam tek je izašla i ko zna kada će se vratiti. Pustio sam muziku spustio farmerke, uzeo gaćice i prislonio ih na lice, oh kako su divno mirisale, malo intezivnije nego obično, kao da je bilo više sokova na njima. Uzeo sam brus pomirisao unutrašnjost korpi miris kože i miris mleka za telo i stavio ga na glavu. Kurac mi je već bio dignut, lagano sam šetao kozicu prelazeći šakom po glaviću drugom rukom sam prineo gaćice usnama i polizao mesto gde je miris bio najtintezivniji. Slankasti opori ukus mi je pokrenuo sva čula, prislonio sam gaćice na nos i duboko udisao vazduh kroz njih ruka mi se malo brze kretala duz opako dignute kurčine.

Nisam ni čuo kada je dosla do moje sobe verovatno je privukla malo glasna muzika i otvorena vrata na sobi. A imala je šta da vidi sedeo sam polulezeći drkao i držao njene gaćice pred nosom dok mi je na glavi bio njen brus kao vatreropol kapica. Šta to radiš kretenu? Upitala me je tiho, skoro bojažljivim glasom. Ppreseko sam se, uplašio, posramio, zbunio. Bacio sam i gaćice i brus daleko od sebe da valjda kažem da nije to to što vidi. Spustio sam glavu i ćutao, nisam smeo da je pogledam stavio sam obe šake preko kurca izdajnika koji je dalje parao vazduh oćekivao sam njenu reakciju da izleti is sobe zalupi vrata i kaže mi da sam lud i istog momenta izbaci iz stana, tuži me roditeljima, fakultetu, državi da me streljaju… Proslo je tako nekih minut dva čulo se samo disanje moje ubrzano i njeno duboko prišla mi je i stavila ruku na rame srce mi je lupalo isto kao i sad kada ovo pišem bio sam ukočen. Poljubila me je u vrat i krenula rukom ka mojoj kurčini. Lagano je pomerila moje ruke i sakom uhvatila kurčinu kada tada nisam dobio srčani udar nikad neću. Usne su joj i dalje bile na mom vratu ustao sam kao oparen a njena ruka je izgledala tako sitno u odnosno na moj kurac.

Kako je lep reče tiho desnom rukom je preko glavića prevlačila kožicu dok joj je leva bila na mom zategnutom dupetu koji je mazila kružnim pokretima ruke i kako je bilo malo nagnuta unapred teške sise su pretile da ispadnu iz brusa iz očiju joj je izbijala požuda. Šaka joj šetala stublinom i prelazila preko muda malo ih stišući i golicajući nežno vrhovima prstilju dovela me je do ludila a medju nogama raspalila mi je vulkan spustila se izmedju mojih nogu gledala je par sekundi u moju nabreklu kurčinu i krenula da je da lize jezikom je liznula jaja pa od korena kurca se polako penjala ka vrhu. Zastala je na glaviću, počela je da ga oblizuje mislio sam da ću eksplodirati. Dodirivala mi je njenim nežnim prstima muda koja su bila ogromna skroz puna sperme onda ih je počela malo jače stiskati dok su joj usne i jezik klizile niz kurac. Tek tada je počela da ga puši. Sa obe ruke je držala jaja i kurac u korenu i uvlačila ga duboko u usta isturio sam karlicu ka njoj nisam mogao više, sperma samo što nije pokuljala. Mimice, svršiću. Rekao sam totalno izbezumljen. Stvarno nisam mogao više da izdržim muda su mi se zgrčila i počeo sa da sipam. Mima je glavić obuhvatila usnama kako bih joj u pravom smislu reči napunio usta mislim da mi je to bilo do tada najduže svršavanje u životu. Sisala mi je kurac kako bi pokupila sve do poslednje kapi.

Podigla se oblizujući usne kao mačka kad popije mleko i dalje mi nije puštala kurac koji nije izgubio ni trunku na veličini i čvrstini ona mi onako napaljena gurnu jezik duboku u grlo to me je malo oslobodilo uhvatih ga zubima i počeh ga sisam da znate samo kako je bio nemiran i sladak kao kod neke napaljene razuzdane šiparice. Dodirnuo sam je rukama preko brusa za grudi tako polako i nežno jer sam uživao u svakom trenu ispunjenja mog davno sanjanog sna. Pa kurajberu, vidim ti bi još mogao nasmejala se zadovoljno i ona se napalila idemo u sobu.

Ušao sam prvi put u njenu spavaću kojom je dominirao ogromni krevet otvorila je fijoku na komodi i izvadila prezerativ zagrilili smo se gotovo dograbili jednog drugog moj jezik je zaronio u njena usta itog momenta smo počeli da se ljubimo sudarajući se zubima grizući se i ližući uzajamno zavuko sam ruku u dekolte i dohvatio njenu veliku sisu i nastavio da je gnječim preko brusa drugu sam zavuko ispod kratke suknje hvatajući je za mesnate guzove divlje smo se zvalalili dok je spustala ruku i hvatala me za kurac nastavljajući da ga stišće i trlja. Razdvoljili smo se šumno dišući i skinuli sve sa sebe meni je očigledno ostavila gaćice legli smo na krevet uhvatio sam njene pune sise rukama blago ih gnječio i milovao onda spustio usne i jezik na njih uzela je prezervativ otvorila i spretno navukla na moj kurac ummm.. mmm,,, uzdisala je zadovoljno udobnije se nameštajući.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt