KOLEGINICA MI ŠALJE LASCIDNE SLIKE I UDARA ME KAD PROĐEM! Pitao sam je "šta misli tvoj dečko?", odgovor me ŠOKIRAO! – Ispovesti
Ispovesti

KOLEGINICA MI ŠALJE LASCIDNE SLIKE I UDARA ME KAD PROĐEM! Pitao sam je “šta misli tvoj dečko?”, odgovor me ŠOKIRAO!

Zabrinutom muškarcu odgovorili su da je vrlo verovatno njegova kolegica samo želi pažnju

Zabrinuti muškarac ne zna kako bi se nosio s onim što mu radi atraktivna kolegica s posla, koja mu često šalje svoje provokativne fotografije.

Anonimni muškarac odlučio je da potraži savet stručnjaka za veze.

“Ona ima 24, ja 27 i radimo zajedno tri godine. Uvek je bila prijateljski nastrojena i na početku sam joj uzvratio flert. Nisam znao da ima partnera. Kad sam saznao, povukao sam se, ali ona nije. Uvek me grli i naziva me svojim mužem s posla. Kada prođem pored njenog stola, ona me pljusne po guzi. Kada nismo na poslu, ona mi stalno šalje poruke i deli smešne videe. Nekoliko puta mi je, pijana, poslala golišave selfije. Bio bih besan da sam njen dečko”, ispričao je on i dodao da ju je već pitao šta misli njen dečko, međutim ona mu je dogovorila: “Mene moj dečko ne kontroliše”.

Zabrinutom muškarcu odgovorili su da je vrlo verovatno njegova koleginica samo želi pažnju jer da ima osećanja prema njemu, odavno bi već nešto konkretno napravila, na primer – prekinula s dečkom. Mladiću je rečeno da ipak mora odrediti neke granice te da govorom tela joj pokaže da ne podržava to što ona radi: “Ako ona i dalje ne shvati poruku,na miran joj način objasni da si srećan što ste prijatelji, ali flertovanje i slanje golišavih fotografija ipak mora prestati”, odgovorili su mu.

BONUS ISPOVEST:

 

SAPUNJAO SAM NAPALJENU CIMERKU: Lidija je bila nezasita i umela je da mi ga digne, ali to nije sve…

 

Napokon sam ove godine dobio krevet u studentskom domu, blok B, dvokrevetna soba br. 26. U bloku B su bile dvokrevetna sobe, ali je kupatilo bilo zajedničko za svaki sprat. Na recepciji sam uzeo ključ i krenuo u sobu, umoran od puta. Izgleda da sam prvi stigao, pa sam mogao birati krevet pre budućeg cimera. Raspremio sam se i legao spavati. Probudilo me je okretanje ključa u bravi, međutim, kada je u sobu ušla devojka oboje smo bili iznenađeni.

Prva je progovorila devojka:“Izvini, jel’ ovo soba 26?““Jeste,blok B.“ „Izgleda da me je Miloš prevario!“ „Ko je Miloš?“ „Tvoj nesuđeni cimer, rekao mi je da je i drugi krevet prodat devojci, a vidim da nije.“ „Žao mi je, kao što vidiš ja sam tu“. Sela je na krevet, krenula je priča šta sada da se radi. Ja sam legalno imao krevet, a njoj su na prevaru prodali krevet u muškoj sobi. Pričala mi je kako je jedva došla do para za krevet i da ga je platila za celu godinu, odnosno da pare za neku privatnu sobu nema. Nakon sat vremena priče o krevetu, sobi, parama na kraju reče kroz osmeh:“Jebi ga, nadam se da ćeš mi biti dobar cimer!Tek tada sam je malo bolje odmerio, kratka kosa, lep osmeh, jače grudi i guza, ali ništa posebno. Ispitni rokovi su bili u punom jeku, tako da smo najmanje vremena provodili u sobi.

Ona se, naveče, skidala u mraku, ustajala rano tako da je golu, pa čak ni u gaćicama i brusu nisam video. To je tako trajalo sve dok nismo ispolagali ispite i dali uslov za godinu. Tad je krenula blejana, posećivanje kolega po sobama i više boravljenja u vlastitoj. Jedno popodne sam se spremao za izlazak kad je Lidija (tako se zvala moja cimerka) uletela kao furija u sobu jer se morala spremati za neku žurku. Samo se pozdravila sa mnom i krenula se presvlačiti. Prvo je skinula majicu, a sise su kipele u brusu, videlo se da ima vrh sise. Utegnute farmerke su se bile zalepile za telo, pa su i gaćice krenule dole dok se skidala, dovoljno da vidim na sekund lepo fazoniranu pičkicu. Brzo ih je podigla i okrenula mi leđa tražeći garderobu u ormanu. Kad je pronašla novi brus, otkopčala je onaj što je bio na njoj,grudi su poskočile, a ja sam otpozadi mogao videti samo obrise lepih sisa.

Kada je krenula da stavlja haltere, e tu mi je kurac počeo rasti. Još uvek mi je bila okrenuta leđima, pa nije primećivala moju nabreklinu. „Opet sam se zeznula“, reče i otkopča halter i spusti gaćice. Tad sam saznao da gaćice idu preko haltera. Ispred mene je sevnula čvrsta, velika guza na kojoj se ocrtavala belina kupaćeg. Ponovo je zakopčala haltere i potražila nove gaćice. Obukla je neke polutange, gde je pola guze kipelo, a pola pokrivale gaćice. Čarape je brzo zakopčala za haltere i tek tad se okrenula prema meni. „Cimeru, pa tebi je baš skočio, nije valjda da te cimerka pali!?“, reče kroz smeh, ali ne skidajući pogled s mog nabreklog kurca.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt