Pohotna profesorica fizičkog se pojavila na YouTubeu, sada svi mogu vidjeti to gipko tijelo koje je poklonila učeniku – Ispovesti
Zanimljivosti

Pohotna profesorica fizičkog se pojavila na YouTubeu, sada svi mogu vidjeti to gipko tijelo koje je poklonila učeniku

Tweedie je imala seks sa studenticom nakon mature

Melissa Tweedie , nastavnica fizičkog vaspitanja koja je nekada radila u srednjoj školi Gleniffer u Pejsliju u Škotskoj, a koju je Opšte nastavno vijeće izbrisalo iz registra nakon što je prijavljeno da je spavala s jednim od svojih učenika u junu 2017., počela je objavljivati ​​zapise na YouTube-u.

Tweedie je odlučila da drži časove joge i meditacije na toj platformi, objavila je do sada pet videa, a otvorila je i profil na Instagramu na kojem je prati nešto više od hiljadu ljudi.

Podsjetimo, kada se skandal dogodio, Tweedie je imala 23 godine, a student 18 godina. Imali su seks nakon maturske večere. Učiteljica je navodno neprilično plesala sa učenicima tokom žurke , a potom se sa pomenutim mladićem srela u hotelu Premier.

„Te večeri sam popio tri-četiri piva, flašu vina, malo žestokog alkohola, malo ruma. Počeli smo da se ljubimo, a onda smo imali seks. Profesor je prenoćio u hotelu, a oboje smo otišli oko osam sati. jutro”, ispričao je taj mladić, predstavljen samo kao student A, koji je pred Vijećem izrazio želju da Tweedie uopće istražuje.

“Ne znam kako je uopće završila u hotelu. Kada sam ušao u sobu, bila je u društvu još devetoro učenika. Pošto su počele stizati pritužbe na buku, ekipa je počela da se razilazi, a samo tako smo profesor i ja u jednom trenutku ostali sami.

“Onda smo počeli da se ljubimo, a naklonosti su se jednostavno desile, ne sećam se da ih je bilo ko od nas inicirao. Onda smo imali seks. Tako nešto je moglo da se desi u bilo kom subotnjem izlasku”, završio je svoju verziju priče. student, i naglasio da mu nije palo na pamet da pravi slučaj od njihovog pola.

Melissa Tweedie trenutno živi u Dubaiju.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt