-Ja sam Ena, imam 25 godina. U vezi sam, ali ŽELIM UPOZNATI STARIJE MUŠKARCE za druženje i izlaske – Ispovesti
Ispovesti

-Ja sam Ena, imam 25 godina. U vezi sam, ali ŽELIM UPOZNATI STARIJE MUŠKARCE za druženje i izlaske

Ena, 25 godina želi upoznati starije muškarce i družiti se sa njima

– Dobar dan. Moje ime je Ena. Imam 25 godina, iz Tuzle sam, a trenutno sam u Splitu jer ovdje radim preko sezone kao hostesa na prodaji i promociji pića. Još uvijek nisam završila studije , malo mi se jeste odužilo , ali tako je kako je. Za mene prijatelji kažu da sam zgodna i lijepa, a ja mislim da sam prosječna. Imam dečka već 4 godine, i nije mi loše sa njim. Povremeno se malo udaljimo što je normalno jer on ima svoje obaveze, a ja svoje. Vjerujem da i on ima neke poteze koje ne bi trebao imati neko ko je u vezi, ali evo imam i ja. To je prirodno poslije toliko vremena da se desi.

Ovom prilikom pozivam starije muškarce da mi se jave kako bismo se upoznali imali ugodne trenutke. Voljela bih izlaziti i uživati. Javite se na mail ispod pa se ja vama dalje javljam. Hvala

OGLAS OBJAVLJEN NA ZAHTJEV KORISNIKA

STROGO ZABRANJENO KOPIRANJE SADRŽAJA RADI ZAŠTITE AUTORSKIH PRAVA

Ukoliko ste usamljeni i želite pronaći srodnu dušu ili partnera/icu za brak, molimo Vas da svoj oglas, kontakt podatke i fotografije upišite i pošaljite na našu Facebook stranicu CICE

U svome oglasu navedite sve osnovne informacije o sebi, odakle ste, koliko imate godina, Vaše zanimanje, Vaš hobi, koga tražite, što očekujete itd. Vaše fotografije su također obavezne da bi Vaš oglas bio potpun. Potrudite se da budu jasne i čiste kako bi ostavili pravi dojam o sebi i dali mogućnost drugima da Vas bolje vide.

Lični oglasi su na našem site-u potpuno besplatni kako bi svima omogućili da pronađu vezu, ljubav, bračnog partnera itd.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt