PRIZORI ZA INFARKT / Nikad vatrenija Žanamari zauzela opasne poze na krevetu i istaknula guzu: 'Impresivne snimke, sestro' – Ispovesti
Showbiz

PRIZORI ZA INFARKT / Nikad vatrenija Žanamari zauzela opasne poze na krevetu i istaknula guzu: ‘Impresivne snimke, sestro’

Žanamari je pozirala u spavaćoj sobi klečeći na krevetu odjevena u pripijenu crnu svjetlucavu mini haljinu

Pjevačica Žanamari Perčić (40) opasno je rasplamsala maštu pratiteljima na Instagramu s jednom od svojih najnovijih objava.

Ona je, naime, pozirala u svojoj spavaćoj sobi klečeći na krevetu odjevena u pripijenu crnu svjetlucavu mini haljinu dugih rukava koja je izvrsno istaknula njene zanosne obline.

Žanamari je seksepilni izgled upotpunila srebrnim salonkama s vrtoglavo viskom potpeticom te je zavodljivo zabacila kosu, a njena guza se našla u prvom planu.

“Samo radikalno”, napisala je Žanamari kratko u opisu objave.

Njeni vjerni fanovi nagradili su je mnoštvom komplimenata i lajkova.

“Impresivne snimke, sestro”, “Izgledaš zadivljujuće”, “Besprijekorna ljepota”, “Tako si divna diva”. “Goriš”, “Prelijepa si”, “Ubijaš”, “Ti si jedini primjer savršenstva”, poručili su joj zadivljeni pratitelji.

Žanamari je prije vrućih fotografija na Instagramu podijelila i atraktivnu kompilaciju najboljih trenutaka iz 2021. godine.

“Idemo u 2022.! Sretna Nova godina dragi moji ljudi! I evo nekoliko sretnih trenutaka u čast 2021. koja mi je bila i više nego dobra”, poručila je uz video.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt