Prijateljica moje mame voljela je mlade dečke – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Prijateljica moje mame voljela je mlade dečke

Za to vrijeme mama se obukla i rekla: „Ja sad idem i ima da ste sve pospremili dok ja dodem.“ Mi smo se nasmijali i pozdravili ju. Teta Sanja je rekla da se ide presvuć u nešto laganije i savjetovala je mene da ja to isto napravim.

Ona je imala majicu kratkih rukava i kratke bijele hlaće kroz koje se vidjelo kako ima roze tange. Ja sam imao isto majicu kratkih rukava i kratke hlače. Kad sam se vratio sa presvlaćenja teta Sanja je već bila u dnevnom boravku sada obučena u kratku minicu od moje mame i majicu bez rukava koja je bila gotovo prozirna i vidjelo se da nema grudnjak.

Kad sam to vidio kurac mi je počeo rasti što je bilo očito jer sam imao samo kratki šorc bez gaća. Pokušao sam sakrit erekciju ali ona ju je primjetila i rekla mi da sjednem preko puta nje da popijemo kavu koju je moja mama skuhla prije odlaska. Ja sam sjeo i ona mi je rekla:

– „ sad ćemo nas dvoje razgovarati malo otvoreno“ jos me pitala: „Kakve cure voliš?“

Ja sam pomalo sramežljivo rekao: „volim starije jer mislim da mogu pružit bolji užitak.“

Ona se nasmijala i pitala: „Jesi li ti još uvijek nevin“ , ja sam ovaj put bez srama odgovorio „da jesam, nažalost, volio bih probat.

Svakodnevno gledam porniće i čitam erotske priče kako bi se zadovoljio“ Ona se glasno nasmijala i rekla: „Ovaj tvoj ti ne da mira već ti je i hlaće uprljao. Najbolje bi bilo da ga ti nekako smiriš“

Ja sam ostao ukamenjen na mjestu ali sam nakon nekoliko trenutaka ustao i krenuo prema WC-u.

Teta Sanja je rekla: „stani, kud ćeš. Mislim da ti ja mogu pomoći u tome.“ Ja sam se okrenuo i ostao stajat na mjestu.

Teta Sanja je ustala, prišla mi i rekla da skinem hlaće. Ja sam ih odmah skinuo, a kurac je ispao onako tvrd i velik koliko može bit. Nije bio velik, oko 13,14 cm. Teta Sanja je kleknula i uzla ga u ruku.

– „Prilično ti je tvrd“ rekla je.

Par puta ga je prodrkala i ja sam svršio kao nikad do sad.

Cijela majica vrat i lice su joj bili puni sperme. Skinula je majicu i ispale su joj dvije prekrasne sise. Ja sam joj rekao „oprostite, jako mi je žao“, ona se nasmijala i rekla:

– „kao prvo govori mi ti, a kao drugo to sam i očekivala.

Ne brini“ Onda je ustala i sjela na kauč.

Rekla mi je: „ sad ćeš naućit lizat pičku. Dođi i sjedni na pod“ Ja sam ju poslušao i sjeo ispred nje. Skinuo sam joj one sexy roze gaćice i onda je uzela moju glavu i gurnula ju među noge. Ispred mene je bila prava pravcata pička.

Nisam mogao vjerovati, rekla je: „liži“. Ja sam je poslušao i počeo lizati i osjetio sam njezine sokove kako se cijede niz butine.

Malo sam ju podigao i počeo joj lizati guzu. Cijela se tresla. Moj kurac je ponovno narastao. Ona je to primijetila. Rekla mi je da joj ga stavim u pičku. Ja sam je poslušao, stavio sam joj kurac pred pičku duboko udahnuo i ušao skroz u nju. I ona i ja smo vrisnuli od užitka, najljepši osječaj ikad. Gurao sam ga jako i žestoko, teta Sanja je vikala:

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt