NAĐA”VOLILA BIH UPOZNATI STARIJEG MUŠKARCA ZA DOPISIVANJE I DRUŽENJE JAVITE SE” – Ispovesti
Ispovesti

NAĐA”VOLILA BIH UPOZNATI STARIJEG MUŠKARCA ZA DOPISIVANJE I DRUŽENJE JAVITE SE”

LIK:

Moja životna filozofija je “ljubav će spasiti svijet!” I imam puno LJUBAVI prema ovom svijetu, ljudima i prirodi. Razumijem do dubine duše i u potpunosti dijelim zapovijed Isusa Krista – “ako te udare po jednom obrazu, okreni drugi”, jer je to jedini način da pobijediš zlo – ne odražavajući ga, ne dopuštajući mu da uđe svoju dušu, gaseći je svojom poniznošću. Nikad si ne dopuštam da se ljutim i ljutim, ne dižem ton ni na koga, ne svađam se, teško me uznemiriti. Prihvaćam ljude onakvima kakvi jesu. Poštujem svaku vjeru na zemlji i za mene nije prepreka za osnivanje obitelji ako muškarac ima drugu vjeru sa mnom. Neizmjerno volim život i sanjam da postanem sretna i voljena žena.

Bit ću iskrena s tobom i neću lagati, da sam savršena žena. Mislim da svi imamo padove. Tražim rođenu osobu s kojom mogu vjerovati i dijeliti sebe i našu budućnost. Ne želim govoriti puno riječi o sebi. Mislim da bi bilo bolje da se upoznamo više u našim pismima, i (nadam se) u našem stvarnom susretu! Moji prijatelji kažu da sam odlična sugovornica, otvorena i nježna žena. Izuzetno sam društvena djevojka i nikad se neću sramiti pričati viceve! Jer ako mogu usrećiti osobu čak i na sekundu, zašto to ne učiniti?

INTERESI:

Unatoč tome što posao traje većinu dana, uvijek pokušavam uživati ​​u životu. Volim ići u teretanu, gledati filmove, paintball, kuglati, čitati dobre knjige, gledati TV emisije, karaoke. Doživljavam nove avanture sa svojim budućim mužem. Imamo jedan život i zaslužujemo biti sretni i raditi ono što nas čini sretnima!Vodim zdrav način života, nemam loše navike, bavim se sportom – plivanjem. Znam kuhati, šivati, voditi kućanstvo. Volim raditi, ali i dobro se odmoriti – biti u prirodi i ljetovalištima. Obrazovan sam, inteligentan, dobro pjevam. Volim mačke i ribe u akvariju, smatram ih sastavnim dijelom obitelji i doma, jer životinje daju radost i mir.

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2021/01/17/daj-mi-ga-vise-ne-muci-me-h0cu-da-ga-0setim-cel0g-u-s%ce%b5bi/

PRATITE NAŠ EROTSKI SADRŽAJ NA Twiter-u

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt