To je ono ujko što mi nedostaje – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

To je ono ujko što mi nedostaje

I dok sam joj lizao butine i pičkiocu uvukla mi je ruku u šorc kroz nogavicu i uhvatila me za jaja, a potom i za kurac.

-To je ono ujko što mi nedostaje. Kako ti je lijep i snažan kurac, podebeo i tvrd. Svukao sam se i legao pored nje. Ljubio sam joj sise, vrat, a potom je uslijedio dugi poljubac. Onda sam je opkoračio preko grudi i stavio joj glavić ispred usta. Oblizala ga je i primila ga halapljivo u usta. Podsjećala me više na iskusnu damu nego na tek svršenu srednjoškolku.

Razmakao sam joj noge, ušao među njih i polako joj glavićem trljao klitoris.

Zabacila je glavu unazad i grizla usnu. Kad sam poštimao glavić napravio sam mali trzaj i glavić je već bio u njoj. Onda sam ga polako i nježno stavio do pola i jakim trzajem strpao do jaja.

-Jao majko moja, kako mi je lijepo, počela je komentarisati i grepsti me noktima po guzi. Pritiskala me je na sebe, istovremeno me obuhavtivši nogama oko struka. Jebao sam je u jednakom ritmu, a onda ubrzao. Par puta sam izbjegao svršavanje, a onda sam je položio na koljena i strahovito joj sjurio otpozadi. Držao sam je za sise i nabijao. Svršavala je kao mala kurvica i govorila, to jebi me ne prestaj. Puni me tim debelim kurcem. To je ono o čemu maštam.

Okretao sam je na sve strane i punio i na kraju odklučio da joj spermu prospem po licu. Uprskao sam joj i oči i usta. Bila je pomalo smiješna.

Ispio sam još jedan konjak i otišao do kupatila. Natočio sam kadu vode i pozvao je. Sjela mi je na kurac i uživala. Ljubio sam joj rame i napravio veliku fleku. Nabijala se jako i govorila sve što joj padne na pamet. Rekla mi je da slobodno svršim u nju, pa šta bude. Tako je i bilo. Još dugo smo se ljubili i mazili nakon istovremenog svršavanja, a onda sam ustao obrisao se i izašao u grad. Jebali smo se i narednih šest dana, sve bolje i bolje, luđe i luđe. Ona je danas u braku, ima predivnog čovjeka, intelektualca i slatku ćerkicu.

Dogovorili smo se da se ponovo, s vremena na vrijeme pojebemo. Ugradila je spiralu i jebe se još luđe, slobodnije i jače. Priznala mi je da je zahvaljujući meni je spiralu i jebe se još luđe, slobodnije i jače. Priznala mi je da je zahvaljujući meni iskustvo.

PROČITAJTE I OVO:

Mali sad će tebe tvoja teta Đurđica da nauči

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt