Kaže drugarica kako je smara muž jer stalno želi – Ispovesti
Ispovesti

Kaže drugarica kako je smara muž jer stalno želi

Pitam ja nju pa koliko često on to hoće, mislila ja da je on spopada 3 put dnevno ili tako nešto, kad ona meni kaže: “Hoće svake nedelje”. Rekoh pa dobro u čemu je problem i ona meni kaže: “Pa ko nakon toliko godina želi svako malo ses. Tu zaćutah i razmišljam dal smo ja i moj muž normalni. 5 godina u vezi bili, evo 12 skoro u braku pa imamo ses svakodnevno, ako ne stignemo 2-3 dana da ga imamo budemo kao zečevi.

Znam da je odvratno ovo pisati ali anonimno je. Mislim da bih pomislila da nešto nije u redu kada bi odjednom imali ssseeeksss jednom nedeljno. Naravno znam da je svaki brak drugačiji ali meni je čudno kako njoj to ne treba već je i smara? Zar nema potrebu i želju za tim.

Imam poseban račun na koji ostavljam kad koliko mogu. To je račun za decu, da ne moram da razmišljam kad budu studirali da li ću u tom trenutku imati da im platim. Ili račun za “ne-daj-bože”. Za ovih 10ak godina se skupila fina suma novca. Posledica je moje discipline. Žena tu nije učestvovala, ali to je ok, jer joj je i plata niska. Brat joj je zaglavio sa kockom, u dugovima je do guše, a ovo nije prvi put, njeni su skoro sve rasprodali zbog njega i sad se opet zadužio. Smaraju me da dignem taj novac, ona mu je već dala bez pitanja svoju ušteđevinu.

Posle XY poziva i smaranja, okupio sam ih, jer su mislili da ću im doneti kovertu (njene roditelje, nju, brata), jasno i glasno rekao “Ne smarajte više za pare, NE DAM NA GLUPOSTI”. Iskreno, briga me što niko sad više ne priča sa mnom, neću da razmišljam dal će moja deca imati sutra zbog razmažene budale kojoj su sve omogućili. Kada sam pričao da treba da se leči od kocke isto su bili ljuti na mene, eto im ga sad.

BONUS ISPOVEST:

Borila sam se da povratim ritam disanja. Srce mi je lupalo jako, noge su bile oduzete. Kao da nisu deo mene….

Upoznala sam ga preko interneta, a onda i probala njegov penis. U tom periodu života radila sam i živela u inostranstvu. Moje vreme bilo je okrenuto ka poslu, a slobodno vreme sam uglavnom provodila u stanu. U Nemačkoj nisam imala bogat društveni život. O seksu nisam ni razmišljala. Ne zato što nisam želela to, već zato što niko nije uspeo da dobije moju pažnju i odvede me u krevet. Bila sam usamljena i bilo mi je dosadno. Tako sam na internetu našla jednu društvenu mrežu za upoznavanje.

Na toj mreži bilo je puno napaljenih muškaraca. Svi žele samo jedno! Žele da svoje penise zabiju u moju vaginu, i to odmah. Moja profilna fotografija je tu jako skromna. Ja okrenuta leđima, obučena. Ništa provokativno. Ali oni na svojim profilima stavljaju penise. I uglavnom pitaju kada možemo da se vidimo. Kada čuju da nisam u blizini, prestaju da pišu. Mada većina njih i nije dobila moj odgovor. Neki od njih misle da radim za novac, i šalju mi svoje ponude. 50 €, 150 €, 300 €. “Da li bi mi popušila za 100 €?”, “Koji su tvoji uslovi za druženje?”, “Savršena si, reci cenu!”. Drugi jasno navode da su oženjeni i da traže avanturu. Javilo se par kulturnih momaka, ali nisu uspeli da dobiju moju pažnju.

Vratila sam se sa posla, opet mi je dosadno! Na televizoru gledam neku emisiju, i ona je dosadna. Palim svoj laptop, on je pun virusa, star je i koči, baguje. Nervira me. Sećam se da sam imala nekoliko caka da taj laptop krene da radi normalno, te cake bile su čista magija. I sada ne bi uspela da ih ponovim. Ulazim na jednu, drugu, treću društvenu mrežu. Ništa zanimljivo. I opet odlazim na onu već pomenutu društvenu mrežu. Poruka od Miloša. Od prilike je izgledala ovako: “Ćao ja sam Miloš, ’86 sam godište, već pet godina živim u Chikagu. Izvoli nekoliko mojih fotografija, pa ako želiš, javi se.” Gledam njegove fotke odmah. Vidi se da trenira, dobar je frajer. Deluje visoko, nasmejan je na svakoj fotografiji. Nije klasičan bilder, ali je izgleda na putu da postane to. Svaki mišić mu je savršen. Crte lica su mu oštre i muževne. Vidim odmah da ima lep i mio pogled. Verovatno je namerno hteo da zagolica moju maštu. Na jednoj od fotografija sedi u fotelji, na sebi ima samo crni kratak šorts, a njegov penis je solidno ocrtan. Vidi se da je obdaren.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt