Nives Celzijus pozirala na snijegu i oduševila pratitelje: 'Nema zime' – Ispovesti
Showbiz

Nives Celzijus pozirala na snijegu i oduševila pratitelje: ‘Nema zime’

“Živa vatra”, “Predivna žena”, “Woow”, “Bomba”, pisali su joj jedni. “Smrzla se budeš”, “Čuvaj bubrege”, brinuli su se drugi pratitelji.

Influencerica, pjevačica i spisateljica Nives Celzijus (40) na svojem je Instagram profilu oduševila novim fotografijama. Nives je pozirala na snijegu s grudom u ruci, a na sebi je imala samo traperice te podignutu majicu. “Nema zime uz Celzijus!¨”, poručila je u opisu.

U komentarima pratitelji su joj ostavljali emotikone vatre i razne komplimente, ali neki su se i brinuli. “Živa vatra”, “Predivna žena”, “Woow”, “Bomba”, pisali su joj jedni. “Smrzla se budeš”, “Čuvaj bubrege”, brinuli su se drugi.

Podsjetimo, Nives je nedavno objavila fotografiju na kojoj pozira u kuhinji bez grudnjaka. Influencerica je bila sam u pregači od lateksa, a u ruci je držala nož. ‘Neočajna kućanica mood!’ napisala je Nives, a slika je na Facebooku skupila gotovo 3000 lajkova, dok su se u komentarima javili brojni pratitelji ove pjevačice i spisateljice koji su joj pisali kako je predivna i da izgleda super.

Izvor: vecernji.hr

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt