"Ljubavnica sam jednom oženjenom muškarcu, koji je otac četvero djece..." – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

“Ljubavnica sam jednom oženjenom muškarcu, koji je otac četvero djece…”

Okrenuo sam je prema meni, uhvatila ga je rukom, namestila i polako sela na njega. Počeli smo da se ljubimo a ona se polako pomerala gore dole, dok sam je ja pokretima pratio. Toliko je bila vrela vlažna i uska da sam već bio blizu.

Setih se da u torbici imam neke kondome, izvadih ga i uzeh kondome, bili su neki sa lubrikantom za produženo uživanje. Navukao sam kondom i legao preko nje. Gurno sam ga u tu usku pičkicu i stao da sačekam da lubrikant počne da deluje. Ljubili smo se dok se ona meškoljila ispod mene i mrdala karlicom.

Počeo sam polako da ga guram i nabijam u njenu usku pičku, počela je da ječi i da stenje, trudila se da isprati svaki moj pokret. Zagrlila me je jako počela da me ljubi strastveno a nogama me obgrlila tako da sam joj ga gurno koliko sam mogao i samo se pomalo mrdao gore dole. Izvadio sam ga i okrenuo je na stomak i namestio u klečećem položaju. Stavio sam joj ga od unutra od pozadi i počeo da joj ga nabijam do kraja i vadim a rukama sam je dohvatio za sise i počeo da ih stežem i mesim gurao sam ga sve jače i brže ječala je i dahtala. Polako smo se spustili u ležećem položaju i usporili da malo odmorimo.

Izvadio sam ga, okrenuo je na ledja i zavukao opet i počeo da joj ga nabijam sve brže i jače, dahtala je sve jače trudeći se da me isprati pokretima. Bio sam blizu i krenuo još žešće da ga nabivam. Svršio sam i ostao da ležim na njoj. Napolju je počelo da svanjava. Izvadio sam ga polako i skinuo kondom a u kondomu sperme za punu šaku čini mi se da nikad više nisam svršio. A između njenih nogu dušek mokar a pickica otekla i pomodrela.

Obukao sam se umio i otišao da skuvam kafu. Bilo je već pola šest ujutru Pozvao sam je da pijemo kafu, jer u 6 mi stižu lepinje. Uz kafu mi je rekla da joj je bilo lepo i da je prvi put doživela da joj neko liže pičku i da je prvi put ona nekome lizala i pušila kurac.

Posle kafe napravio sam nam po pljeskavicu pojeli i popili po sok u tom trenutku stiže kombi iz pekare sa lepinjama. Ustala je i rekla da mora da ide i pitala me: radim li veceras? Radim i večeras odgovorih. Rekla je možda se vidimo i večeras.

Trajalo je to 4 dana, dolazila je svake noći oko 1 sat koliko sam radio na vašaru. Zadnje noći sam joj tražio broj telefona, rekla mi je: ne mogu da ti dam imam dečka.

Znam da mi je bilo lepo, da sam uživao, da se zvala Ana ako joj je to i uopšte bilo pravo ime. I ostaće mi u sećanju mala mršava devojka sa prelepom guzom, malim lepim sisama i vrelom uskom pičkom.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt