VERA (38) ”RASTAVLJENA SAM I TRAŽIM LJUBAV I NOVU PRILIKU MOGU I STARIJI JAVITE MI SE” – Ispovesti
Ispovesti

VERA (38) ”RASTAVLJENA SAM I TRAŽIM LJUBAV I NOVU PRILIKU MOGU I STARIJI JAVITE MI SE”

Zdravo, zovem se Vera, ja sam jednostavna dama koja traži pravu ljubav , baš jedinstven osjećaj kada svaki dan osjetiš da ti oduzima dah samo jedan poljubac tvog životnog muškarca… Uvjerena sam, ja imati dovoljno svega da svoj život smatram ugodnim i svijetlim. Nemam nikakvih nestašica, osim ljubavi, brige, privrženosti, toplih zagrljaja i komadića raja samo za dva voljena srca. Uživam u putovanjima, isprobavanju novih stvari u životu, prekrasnim mjestima na svijetu… I ljudskoj toplini.Nemojte me smatrati dosadnim! Ali iskreno, nije mi problem stvoriti damu. Možete biti mirni u vezi s tim) Nikada ne kršim pravila. Nikada ne prelazite cestu na crveno svjetlo. Roditelji su me naučili da budem dobra osoba, iskrena prijateljica i vjerna buduća supruga)) bez nagovještaja, samo vam kažem činjenicu. Nisam ja taj koji se boji poteškoća! A preseljenje u stranu zemlju me ne plaši. Nakon što sam proputovao neke strane zemlje poput Italije, Grčke i drugih, imam osjećaj da se mogu lako prilagoditi životu u bilo kojoj zemlji.

INTERESI:

Kao fitness trener moj prvi i glavni hobi je da ljudi budu zdravi i zdravi, radim u teretani i mogu učiniti da se svaki čovjek osjeća snažno i zdravo, volim puno čitati knjige i volim putovati. Najviše volim čitati znanstvenu fantastiku i detektivske priče, navečer volim ići u šetnju, jako volim večernju atmosferu.Tražite li osobu s kojom ćete biti i dijeliti sve loše i dobre trenutke zajedno na ovoj stranici za upoznavanje ? Vaši glavni ciljevi u odnosima su iskrenost i povjerenje? Onda ste našli pravu djevojku, ja tražim istu. Pišite mi i počet ćemo zajedno otkrivati ​​prekrasan svijet. Sigurna sam da jedni drugima možemo dati sve!

NJEZIN TIP MUŠKARCA:

Kao što vidite, ništa mi materijalno ne nedostaje! Nedostaje mi moj muškarac, kojeg mogu istinski učiniti sretnim i zadovoljnim! Ne gradim nikakva očekivanja za nekoga nadnaravnog – ne, ne, ne 🙂 Samo nekoga, tko će me uhvatiti za ruku kada ću gledati kroz prozor, diviti se ljepoti jutra… Želim nekoga upoznati, tko bi htio primiti moj poljubac kad gleda u zvijezde i razmišlja o vječnim stvarima… Tražiš li isto?? Molim te, reci mi više o sebi! Čekam ;)Želim započeti novi život s pristojnim, pozitivnim, ljubaznim i brižnim čovjekom. Želim mu biti na prvom mjestu. Želim se osjećati s njim kao cvijet pod blistavim suncem. Bit će sjajno ako želi odgajati naše odnose u povjerenju, pažnji, ljubavi, razumijevanju i toplini.

PROČITAJTE I OVO:

Stavio sam joj ruku između nogu bila je mokra, gurnuo sam prst u nju, sva je zadrhtala

Dugo sam razmišljao da li da napišem ovu priču. Događaj je istinit, ali kako se to dogodilo davno, nisam siguran jesu li svi detalji 100% točni.

Imao sam 26 godina, tek sam počeo raditi, svako jutro sam išao na posao na najvećoj špici. Svako jutro velika je gužva u autobusu, od Novog Beograda do Zelenog vijenca. Ponekad je autobus dugo čekao. Jednog jutra na autobusnom kolodvoru primijetio sam gospođu od pedesetak godina koja je izgledala jako dobro. Jedino što me iznenadila je malo prekratka suknja za njezine godine, ali ne i za izgled njenih nogu. Ubrzo je naišao na autobus u koji je ušla. Propustio sam ga zbog gužve. Sutradan sam je ponovno vidio, nakon nekoliko dana uhvatio sam se kako čekam da se pojavi. Ponekad smo izmjenjivali poglede, ali ništa više od toga. Sve sam više razmišljala o njoj. Jedno jutro, bilo je rano proljeće, vani je malo padala kiša, stigao sam na autobusni kolodvor, nije ga bilo, a osim kiše odlučio sam pričekati i nju. Nije prošlo petnaestak minuta i morao sam ući u autobus koji je naišao. Bio sam jako razočaran. Zakoračio sam na stražnji peron autobusa pored prozora. Tada sam čuo nečiji glas:

– Mladiću, ako mi dopustiš da stanem ispred tebe, jako me guraju.

Bila je to ONA!

Bez riječi sam se pomaknuo, a ona je stala ispred mene. Na sljedećoj stanici ušao je veliki broj putnika koji su se naslonili na moja leđa. Pokušao sam im se oduprijeti, ali sve bezuspješno pa su mi bedra ubrzo dodirivala njezinu guzicu. Bila je visoka oko 165 stopa, ali je bila mnogo viša na petama. Rekao sam joj:

– Žao mi je, ali imam problem da ih zadržim.
“U redu je”, rekla je.

Bilo mi je malo neugodno jer je njezino dupe sada bilo čvrsto pritisnuto uz moja bedra. Bilo mi je još neugodnije kada sam osjetio kako mi se budi muškost, sve je veća i veća, što je i ona morala osjetiti. Srećom, kaput sam imao otkopčan tako da većina putnika nije mogla vidjeti što se događa. Oboje smo mirno stajali ne mičući se osim što mi je sada kurac pritiskao između njezine stražnjice. Bilo je neugodno, ali i uzbudljivo. Nije se micala kao da se ništa ne događa. Stojeći tako mirno, stigli smo do Zelenog vijenca, odakle sam izašao. Pogledao sam prema autobusu ona me nije ni pogledala. Sljedeći dan i sljedećih nekoliko dana ranije sam išao na posao da je izbjegnem jer mi je bilo jako neugodno ponovno je sresti. Nakon nekoliko dana kada sam stigao na stanicu, nisam je tražio, Ušao sam u prvi autobus na koji je naišao. Čim sam stao na stražnju platformu, uhvatio prečku, čuo sam:

– Mogu li?

Bila je to ONA!

Kao očaran, nedostajala mi je ispred sebe. Gužva nije bila prevelika. Čim je autobus otišao, osjetio sam njezinu guzicu na svojim bedrima, okrenula se i rekla:

– Ne smeta ti?
“Ne”, odgovorio sam.

Snažno je pritisnula guzicu na moja bedra, moja muškost je počela rasti, privila se uz njega i lagano mu počela masirati dupe. Sve mi je zujalo u glavi. Moje tijelo je štitilo prizor od mogućih znatiželjnih pogleda. Lijevom sam se rukom držao za šank. Lagano sam spustio desnu ruku i lagano joj dodirnuo kuk. Spustio sam ruku niže, ona se još čvršće naslonila na moju muškost. Ruka mi je stigla do kraja suknje, zavukla sam ruku ispod nje i lagano dotaknula guzu sa strane. U autobusu je već bila velika gužva, pa nas nitko nije mogao vidjeti. Pomaknula se naprijed tek toliko da joj mogu staviti ruku na dupe. Povukla sam ruku i osjetila da su mi ulari na čarapama te sam vrhovima prstiju dodirnula mokre gaćice. Lagano se trljala o moje prste. Zanesena, primijetila sam da je moja stanica prošla. Na sljedećoj stanici oboje smo izašli, otišla je ne okrenuvši se prema meni. Ništa mi više nije bilo jasno. Sljedećih nekoliko dana je nisam vidio, koliko god je čekala, nije se pojavila. Mojem razočaranju nije bilo kraja. Svaki dan sam putovao autobusom vidno zamišljen. Jednog jutra se ponovno pojavila. Ušla je u autobus, a ja sam krenuo za njom. Zaustavila se na mjestu gdje smo obično stajali i pogledala me. Prišao sam i stao iza nje. Scena je normalna, autobus je već pun na sljedećoj stanici, ona se drži uz mene. Ubrzo se moja ruka našla ispod njene suknje, nadao sam se da nema gaćice, ali sam se prevario. Opet smo izašli na istoj stanici i rastali se bez riječi. Bila je srijeda. Potom se srijedom radilo do 16.30. Poslije posla sam išao na stanicu prije Zelenog vijenca i čekao hoće li se pojaviti. Pojavila se nakon 15 minuta, stala pored mene i šutjela. Autobus je došao, ušli smo, bio je poluprazan.

– Idemo ovdje.

Sišao sam s njom. Šutke smo hodali jedno pored drugog. Krenuli smo prema Dunavu i nakon pedesetak metara me uhvatila za ruku i naslonila na mene. Malo kasnije u parku je bio grm, rekla je da idemo tamo. Krenuli smo, kada smo stigli do njega ona se okrenula i strastveno me poljubila, ja sam nježno stavio svoje usne na njen vrat i nježno ga poljubio. Jedan dio grma bio je otvoren tako da su nas prolaznici nakratko mogli vidjeti. Još je bio dan, još malo pa bi sumrak. Rekao sam – vidjet će nas.

Neka me to oduševi – rekla je.

Otkopčao sam joj bluzu, nije nosila grudnjak. Ispred mene su bile prekrasne grudi koje su čvrsto stajale i male prelijepe bradavice koje su već bile visoke. Nježno sam ih dodirivao jezikom, dok je njena ruka pronašla moj kurac i mazila ga preko mojih hlača. Skinula je bluzu, vidjet će nas – opet sam rekla. Već nas gledaju – rekla je. Otkopčala je suknju koja joj je lagano klizila po guzici i pala na travu. Na sebi je imala mini gaćice koje su jedva prekrivale mali grm iznad njezine mace. Potrgajte ih – rekla je. Poderao sam joj gaćice u jednom potezu. Stajala je gola ispred mene. Stavio sam ruku između, noge su joj bile mokre, gurnuo sam prst u nju, sva je zadrhtala. Kad sam izvadio prst iz njega, prinio sam ga ustima i polizao. Polako je kleknula i počela lizati vrh mog kura. sav sam bio izbezumljen, Pogledao sam oko sebe da nas možda netko ne gleda. Vidio sam dvije dame kako sjede na klupi i gledaju u nas. Uzela je njegov kurac u usta i počela sisati. Sada me nije bilo briga za ništa oko sebe. Osjetio sam kako mi prepone eksplodiraju. Završit ću – rekao sam. Snažno mi je stisnula dupe dok sam joj punio usta toplom spermom. Ustala je, rukom sam uhvatio njegov kurac i počeo ga drkati pokazujući damama na klupi. Prišla mi je i poljubila me, osjetio sam vlastitu spermu na usnama i jeziku. Rukom sam je pomilovao po guzici i jednim prstom polako ušao u nju. Rekla je: Ustala je, rukom sam uhvatio njegov kurac i počeo ga drkati pokazujući damama na klupi. Prišla mi je i poljubila me, osjetio sam vlastitu spermu na usnama i jeziku. Rukom sam je pomilovao po guzici i jednim prstom polako ušao u nju. Rekla je: Ustala je, rukom sam uhvatio njegov kurac i počeo ga drkati pokazujući damama na klupi. Prišla mi je i poljubila me, osjetio sam vlastitu spermu na usnama i jeziku. Rukom sam je pomilovao po guzici i jednim prstom polako ušao u nju. Rekla je:

– Jebi me jako ovdje.

Nježno sam je spustio na travu i žestoko prodro u nju, vrisnula je od boli i zadovoljstva. Snažno smo se jebali dok nisam ponovno svršio na nju. Ustala je i počela se oblačiti.

“Kamo ideš?” upitala sam. Žuri mi se, moram kući – rekla je.
“Kad ćemo se opet vidjeti?” upitala sam.
“Ne znam”, rekla je, žurno se odijevajući. Čim je završila, brzo me ostavila, zaustavila prvi taksi i otišla. Više je danima nisam vidio, čekao sam je na početnoj i krajnjoj stanici. Nije ga bilo. Jednog jutra netko mi je dotaknuo leđa. Bila je u trenirci. Rekla mi je – moj muž sutra ide na put. Čekaj me ovdje sutra nakon posla. Ona je nestala.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt