Vatrena Kolumbijka u kupaćem koji nije uspeo da obuzda njene RASKOŠNE OBLINE: Obožavaoce BACILA U TRANS, a o jednoj stvari svi govore! – Ispovesti
Showbiz

Vatrena Kolumbijka u kupaćem koji nije uspeo da obuzda njene RASKOŠNE OBLINE: Obožavaoce BACILA U TRANS, a o jednoj stvari svi govore!

Sofija Vergara (49) je poznata kao jedna od najzgodnijih glumica na svetu i dok je ova vatrena Kolumbijka u mladosti uživala da pozirava u golišavim izdanjima, poslednjih godina u takvim izdanjima možemo retko da je vidimo. Mada, i sada povremeno zna da počasti svoje obožavaoce provokativnim fotkama.

Vatrena Kolumbijka je nedavno podelila fotografija u jednodelnom kupaćem kostimu u leopard printu, a ovog puta je na Instagramu objavila fotke iz bazena u kupaćem zebrastog dezena. I da, naravno da je zapalila ovu društvenu mrežu.

View this post on Instagram

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Sofija je uživala u prelepom sunčanom danu pored bazena. A na sebi je pored zebrastog kupaćeg kostima imala i crvene naočare za sunce, velike zlatne minđuše i kosu vezanu u rep.

Glumica je pozirala sa rukama podignutim na glavi, dok su u prvom planu bile njene velike grudi, iako prekrivene skroz kupaćim kostimom.

Ispod ove fotografije, glumica je napisala: “Srećan memorijalan vikend. Nadam se da ste svi bezbedni”. A za manje od 24 sata, Sofija je već uspela da skupi skoro 200.000 lajkova, kao i brojne komentare u kojima su joj oduševljeni obožavaoci pisali samo pozitivne utuske.

“Ova žena kao da ne stari”, “Sofija, izgledaš senzacionalno”, “Tvoja figura se godina ne menje, bravo”…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt