"Tražilo mi se još i još..." – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Tražilo mi se još i još…”

Okrenula sam se opet tražeći pogledom njegovu devojku. Nasmejao se i u pauzi između pesama mi na uvo rekao da je se oslobodio večeras, tražio je mene. Lagani ritam kojim je počinjala sledeća pesma me je nosio da se njišući nagnem unazad i naslonim na njega. Ruke su mu skliznule na gore i počeo je da mi miluje bradavice koje su nabrekla do usijanja pod njegovim prstima. Obuhvatila sam ga rukama oko vrata, dok je njegov jezik klizio niz moje golo rame. Okrenuo me je ka sebi i spustio usne na moje, jezici su nam se vrelo preplitali, dok ih je pratila fenomenalna pesma koja poziva na seks.

Pribila sam kukove uz njega i mešala u ritmu, osetila sam njegovu kitu na donjem delu stomaka kako se stvrdnjava. Pička mi je kvasila šorts, a niz unutrašnju stranu butine me je golicala kapljica koja se slivala iz nje. Ritam se ubrzao opet, žestoki basevi su mi tresli utrobu kad me je opet okrenuo ka bini. Ruke su mu sad klizile preko mog stomaka i kukova. Spustio je jednu ruku do ivice šortsa i prstom mi milovao brežuljak uz ivicu šortsa. Drugom rukom mi je gnječio sise ispod majice. Usijala sam se od uzbuđenja.

Tela oko nas su se njihala vrela. Svi su gledali u binu i on je sad zavukao ruku u moj šorts dublje i vešto našao put do klitorisa. Trljao ga je dok sam se ja kretala napred-nazad u ritmu. Bila sam mokra skroz, klitoris se napeo osetljiv još od sinoć. Osetila sam kako pulsira pod njegovim prstima, a pička je uveliko curila kroz natopljeni šorts. Pružila sam ruku iza leđa i napipala njegov šlic. Otkopčala sam ga i gurnula ruku unutra, milujući mu napeti kurac. Ni on nije imao gaćice.

Žestoki ritam s bine je njihao gomilu i mi smo se pribijeni jedno uz drugo trljali uzajamno napaljeni kao životinje. Spustio mi je šorts pozadi i naslonio svoj nabrekli kurac uz moju golu guzu. Stegao mi je kukove pritiskajući me uz sebe dok se njegov vreli kurac trljao između mojih golih guzova mokrih od znoja. Opet mi je zavukao ruku u šorts i sad mi je brže trljao napeti klitoris. Vrištala sam zajedno s publikom dok sam svršavala pod njegovim prstima.

Iz pičke mi je curilo niz noge, a njegov tvrdi kurac mi je dražio čmar trljajući se celom dužinom o njega. Tela oko nas su se zgusnula i ja nisam mogla više da izdržim.

Spustila sam šorts, izbacila guzu i povukla njegov nabrekli kurac na ulaz u pičku. Skliznuo je lagano, popela sam se na prste da može lepo da ulazi. Jebali smo se u ritmu muzike, on mi je sad već pomerio majicu i stiskao bradavice dok se zabijao u mene od pozadi. Pička mi je prskala dok sam vrišteći zajedno s masom svršavala kao luda. A onda je on izvukao kurac i naslonio ga na ulaz u moj čmar.

Lagano je ugurao samo glavić i napunio ga mlazom vrele sperme koja se slila niz pičku i butine. Tresla sam se u ekstazi. Muzičari su završavali u krešendu, sve je izgledalo kao jedan zajednički orgazam. Vrištala sam i skakala s rukama visoko u vazduhu. Okrenula sam se i žestoko ljubila s mojim jebačem, kad se neko očešao o moju golu guzu. Masa se razilazila i skapirala sam da mi je ostao spušten šorts. Osetila sam pljesak na guzi dok sam ga navlačila. Okrenula sam se, a moj drug se smejao i rekao:

– Nemoguća si.

Sad smo se smejali svo troje. “Hans”, kako smo ga interno prozvali, je brzo spakovao kitu u šlic i zakopčao se. Sad su prišli i ostali, komentarisali smo kako je bend pokidao. Naravno, meni je bio najbolji koncert ikad, mislia sam dok mi je sperma curkala iz guze. Šorts mi je bio mokar a majica zgužvana.

Sve više sam želela da se jebem slobodno u gomili ljudi, potpuno gola. Maštanje na temu tipova koji drkaju oko mene dok se jebem i zalivaju me spermom je postalo opsesija. Masturbirala sam redovno uz gengbeng snimke sa porno sajtova. A onda me je pozvao jedan od ortaka s kojima sam bila na festivalu u Mađarskoj i rekao da nam je našao fenomenalno mesto za sledeće letovanje. Bio je to neki nudistički kamp na Azurnoj obali.

S obzirom na naše afinitete, smatrao je da je to pravo mesto, a čuo je da se prave odlične žurke koje počinju popodne i traju do ujutru. Idealno! Našli smo se svi da se dogovorimo i organizujemo. Jedna od devojka je planirala da se udaje, pa nas je ostalo četvoro slobodnih. Tek kad nam je poslao svima rezervacije da potvrdimo, videla sam da je u pitanju svingerski kamp. Pozvala sam ga i rekla da smo promašili temu, ali on je odgovorio da treba samo da se prijavimo kao parovi, a posle ćemo lako. Ionako smo već videli jedni druge gole u mađarkom kampu.

Nisam se preterano bunila, s obzirom da mi je često bio njegov kurac pred očima dok masturbiram, onako gladak i debeo, dok ga ližu dve cice. Tako smo svi potvrdili rezervacije i nismo se ni čuli ni videli do sledećeg leta.

POOČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2021/01/24/ima0-sam-tr0jku-s-m0j0m-pr0fes0rk0m-i-njen0m-drugaric0m-a-dev0jke-se-izbezume-kada-vide-m0j-p0n0s/

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt