"Tražilo mi se još i još..." – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Tražilo mi se još i još…”

Uveče su bile fenomenalne svirke, a pred zoru stenjanje i dahtanje u kampu parova koji su se spojili usput. Prvu noć sam se jebala s Mađarom koji je imao najdeblji kurac koji sam osetila ikad. Mislim da je ceo kamp čuo moje vrištanje dok sam svršavala na njemu. Sledeće jutro sam dočekala s dva ortaka iz Holandije. Doneli su nešto kvalitetno što smo lepo istrošili u toku noći i ja sam završila u njihovom šatoru. Gola znojava tela su nam se preplitala i klizala dok su mi se njihovi kurčevi smenjivali u svim rupama. Klitoris mi je otekao od divljeg sisanja, svršavala sam kao luda. Zaspali smo ulepljeni spermom i mojim sokovima.

Poslednje veče je svirao bend čiji sam veliki fan i zbog koga sam i došla na festival. U međuvremenu sam se susretala preko dana s mojim društvom, nas tri ribe i dva tipa, razmenjivali smo priče ko se s kim i kako jebao prethodnu noć. Bila sam srećna što sam krenula s njima, svi slobodoumni istomišljenici i niko nikog nije smarao da moramo da budemo non-stop zajedno. Još prvog dana sam snimila tipa koji je došao s devojkom. Visok, nenormalno zgodan, plav. Ispostavilo se da je Nemac. Razmenili smo par reči usput i skapirali da smo zbog istog benda tu.

Tako sam želela da se pojebem s njim, ali se riba nije odvajala od njega. I ona je bila neverovatno zgodna. Izazivali su pažnju gde god se pojave. U jednom momentu je bio sam i počeli smo da pričamo o “našem” bendu, kad mi je prišao jedan od Holanđana od prethodne noći, uštinuo za guzu i pitao jel’ se družimo opet večeras. Nemac se nasmejao i rekao da nas je čuo i delimično video kroz mrežu za komarce jer je njegov šator je pored i da mu se dopalo koliko sam nestašna i divlja.

Bradavice su mi napele gornji deo kupaćeg, a pička je curnula gola ispod mini suknje.

– Vidimo se večeras – rekao je i otišao s devojkom koja se pojavila u međuvremenu.

Otišla sam da obučem donji deo kupaćeg i da plivam malo da se ohladim. U našem šatoru sam zatekla jednog od ortaka kako leži go a dve ribe mu ližu nabrekli kurac i jaja. Stenjao je onako kako volim da čujem i pička je počela da mi se grči. Izvinjavajući se sam brzo skinula suknju i navukla donji deo bikinija. Jedva sam se uzdržala da se ne pridružim.

Imali smo dogovor da se ne diramo međusobno, iako smo u malom prostoru šatora stalno bili goli jedni pred drugima dok se presvlačimo. Hladna voda jezera me je malo smirila, plivala sam skoro sat vremena. Uveče sam se uzbuđeno spremala u šatoru premalom za nas šestoro i stvari. Sveže istuširana i izdepilirana, navukla sam pamučni mini šorts sečen visoko uz samu ivicu prepona i majicu na bretele sa dubokim razrezima ispod ruku, naravno na golo telo, duboke patike, i pošla prema stejdžu da zauzmem što bolje mesto.

Ovog puta naše društvo je celo bilo na okupu. Momci su otišli po pivo, a mi smo čuvale prostor za njih. Činilo mi se da je prošla večnost do početka svirke. Prvi taktovi su me bacili u trans i više nisam primećivala nikog osim benda na bini i muzike koja mi je podigla adrenalin u nebo. Podigla sam ruke u vis i njihala se u ritmu poznatih taktova, a kad su ubrzali ritam počela sam da skačem od sreće i pevam iz sveg glasa.

Osetila sam nešto pod nogom i posrnula. Nečije ruke su me uhvatile oko struka i dok me je zadržavao da ne padnem, skliznule kroz razreze majice ka sisama. Skapirala sam da sam skočila tipu na nogu i da me je on zadržao. Okrenula sam se da se zahvalim osmehom i našla oči u oči s plavookim Nemcem. Pevao je moju omiljenu pesmu i namignuo u stilu “sve je ok”. Okrenula sam se ka bini i nastavila da igram.

Posle par minuta sam skapirala da su njegove ruke još uvek negde ispod mojih sisa. Telom mi je prošao talas uzbuđenja.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt