"Tražilo mi se još i još..." – Ispovesti
Ispovesti

“Tražilo mi se još i još…”

Od kad sam prvi put doživela pravi orgazam sa skvirtovanjem, nisam mogla da prestanem da mislim na seks i da tražim nove i nove partnere. A onda sam skapirala da me još više loži ako je na mestu gde bi neko mogao da me vidi, ili još bolje, ako neko gleda.

Prvi put mi se deslilo na jednoj žurci. Bilo je baš puno ljudi, prišao mi je tip na koga se ložila moja drugarica, znači zabranjen za mene. Malo smo ćaskali, a onda me je uhvatio oko struka da igramo. Privio je kukove uz moje i trljao se dok mu se kurac ukrućivao sve više. Ovlažila sam u sekundi, ali sam ga odgurnula s nekim glupim izvgovorom, da ne bih pokvarila prijateljstvo. Otišla sam do šanka da sipam još vina, a on se stvorio iza mene i dodirujući mi usnama uvo rekao da ga ona ne zanima, hoće mene da tuca. Njegov vreli dah na mom uhu i vratu i još koji gutljaj vina su mi otpustili kočnice.

Vratili smo do sredine sobe igrajući pripijeni. A onda me je lagano odgurao do vrata terase. Izašli smo i tu odmah pored vrata mi je raskopčao farmerke i gurnuo ruku u gaćice. Prsti su mu lako pronašli put do mog klitorisa, trljao ga je lagano, a pička mi je natapala gaćice. Dahtao mi je u uvo kako sam jebeno mokra i vrela, a onda mi je jednim pokretom spustio farmerke i gaćice. Raskopčao je šlic, izvukao nabrekli kurac, brzo navukao kondom i lagano ga ugurao u moju mokru pičku.

Farmerke su mi ostale zaglavljene oko kolena pa nisam mogla dovoljno da raširim noge, a on je ulazio lagano trljajući mi celom dužinom kurca klitoris.

Napalila sam se nenormalno, pristisnuo mi je usnama moja usta da ne dahćem glasno. Čulo se samo šljapkanje kad je ubrzao, a iz pičke mi se cedilo niz butine. Bila sam na ivici orgazma kad sam čula, a krajičkom oka i videla da je neko izašao na terasu. Cimnula sam se da se odvojim od njega, ali on me je pritiskao telom uz zid i još ubrzao. Čula sam nečiji glas kako kaže da je terasa zauzeta, vraćajući se u sobu. Iste sekunde je pička počela da mi se grči u orgazmu dok mi je on gurao jezik duboko u grlo da ne vrisnem.

Noge su mi se tresle dok mi se potok iz pičke slivao niz njegova jaja i moje butine. Skupila sam noge, da mi ne pokvasi farmerke, a on je počeo da svršava grčeći se zabivši mi kurac do kraja. Lagano ga je izvukao i sago se da maramicom pokupi sokove koji su mi pojurili niz butine. Dok sam navlačila gaćice i farmerke, videla sam kako se neko brzo sklonio od vrata. Imali smo i publiku – pomislila sam dok mi je pička pulsirala još uvek napaljena. Vratila sam se u stan kao da se ništa nije deslio, osim što sam imala nekoliko mokrih fleka na farmerkama. On je ostao na terasi da puši. Uzela sam vino i otišla u drugu prostoriju kao da se ništa nije desilo.

Sledeće javno kresanje je opet bilo na žurci. Bila sam veoma provokativno obučena. Imala sam plitke farmerke koje su jedva pokrivale polovinu brežuljka, icepane na butinama i guzi, bez gaćica. I belu top majicu bez brusa. Bilo je puno ljudi i svi su igrali. Dodirivali smo se telima u toj gužvi. Popila sam poprilično i divlje igrala tako da su mi sise skakale, a tvrde bradavice probijale majicu mokru od znoja. Mešala sam kukovima u ritmu muzike, kad sam osetila nečije ruke na struku. Već napaljena od dodira šavova po goloj ribici, istrćila sam se ka njemu.

Njegove ruke su klizile niz moje kukove, pa me je obuhvatio oko struka i privukao uz sebe. Osetila sam da mu se kurac ukrutio. Uhvatila sam ga za ruke i podigla do mojih sisa. Stiskao ih je pa uvukao ruke pod majicu, trljajući mi stvrdnute badavice.

Toliko sam se napalila da me nije bilo bitno da li nas neko gleda. Naprotiv! Nastavila sam da mešam trljajući guzu uz njegovu napetu kitu. Jedna ruka mu je skliznula niz moj stomak. Zavukao je u farmerke, milovao mi je goli brežuljak i ja sam podivljala. Pička mi je bila mokra skroz. Nekako smo igrajući tako pripijeni stigli do vrata. Pribio me je uz sebe i nije mi dao da se okrenem da ga pogledam.

Ugurao me je u neku malu ostavu koju je samo zavesa delila od predsoblja. Krajičkom oka sam videla da se tu okolo neki parovi ljube i ‘vataju. Ne znam kad mi je raskopčao farmerke, ali njegovi prsti su sad trljali moj nabrekli klitoris, a ja sam se tresla od želje. Svukao mi je farmerke skroz i dalje mi ne dozvoljavajući da se okrenem. Čuo se njegov zip i osetila sam vreli glavić na goloj guzi. Pička je već curkala kad je naglo zario debeli nabrekli kurac u nju. Ciknula sam, a on mi je rukom poklopio usta. Nabijao se žestoko od pozadi, dok mi je prstima i dalje trljao klitoris. Sisala sam mu prste da ne počnem da vrištim.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt