Profesor mi je priredio pakao – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Profesor mi je priredio pakao

Pohlepno sam ga obalavila, a zatim mi je digao noge na njegova ramena i počeo je da mi ga gura u guzu. Bilo je stvarno jezivo, ali nije me bolelo. Kada je stavio jedan prst, krenuo je i sa drugim, trećim i tu sam zastenjala od bola. Osećaj kao da ti neko cepa kožu. Izvadio je prste i uzeo svoj alat. Prvo mi je prošao preko pice, a zatim ga stavio na čmar. Rekao je da neće boleti i počeo je da ga stavlja.

Glavić je ušao bez problema, ali kada je nastavio presavila sam se od bola. Suze su mi išle na oči, molila sam ga da ga izvadi, ali nije stajao. Gurao ga je sve dublje dok nisam osetila njegova jaja na mojoj guzi. Zatim ga je naglo izvadio. Ostao je moj čmar otvoren. Zatim mi ga je polako stavio u pičku, milimetar po milimetar, i onda krenuo da me razvaljuje. Toliko je bilo bolno i napaljujuće da sam svršila nakon samo par sekundi. Rekla sam mu da mi ga nabije u guzu, da želim da me jebe jako što je i uradio. Vratio mi ga je u dupe i počeo da me jebe.

Bolelo me je užasno, ali osećaj da me urniše nepoznat lik je bio savršen. Jebao me je kao kurvu, a zatim samo rekao da će da me puni, izvadio ga je, nabio u pičku i počeo da prska. Osećaj toplote u pici je bio savršen. Izvadio ga je i zadnjih par kapi istresao meni u usta. Zatim mi je stavio 2 prsta u picku, izvadio ih onako od sperme i rekao da lizem. Kada sam progutala svu spermu iz moje pickice, samo je legao pored i zapalio cigaretu. Bila sam sokirana, a guza mi je bila otvorena, razvaljena. Samo se nasmejao i rekao:

– Ti si moja.

Evo, posle godinu dana se sećam tog događaja i razmišljam o tome da li bih bila trudna već 5 meseci sa dečkom koji mi je ulepšao prošlo leto i koga stvarno volim da nije bilo alkohola.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt