Profesor mi je priredio pakao – Ispovesti
Ispovesti

Profesor mi je priredio pakao

Živim u inostranstvu gde sam se preselila s mužem i krenula sam na kurs jezika. Prvo sam mislila da umišljam, ali ispostavilo se da me profesor koji mi predaje u toj školi jezika muva, iako sam mu stavila do znanja da sam udata.

Ni to ga nije sprecavalo da me ljubazno zove na pice da izadjemo i ja pristanem, ali posle je usledio šok…

Nisam ni razmisljala o posledici tog odlaska na pice on je nas slikao i pretio ako ne spavam sa njim da ce naci mog muza da mu pokaze slike kako izlazim sa njim na pice i ja nisam imala drugog izbora.

BONUS ISPOVEST:

VRELO LETOVANJE! Skinuo mi je tange i zavezao me za krevet!

Toga leta jedva sam čekala da mi se završi semestar pa da krenem sa drugaricama na more. Odlučila sam da to bude Budva, See Dance Festival. Čim smo stigle želele smo da obiđemo grad. Naravno, ne bih ja bila ja da ne kasnim, pa tako nisam stigla da se istuširam.

Drugarice su krenule i rekle da me čekaju u obližnjem kafiću. Spremila sam se i krenula ka njima. Dok sam izlazila, kucala sam mami poruku da sam stigla i da krećem u grad. U tom trenutku sam se sudarila sa nekim dečkom. Ključnom osobom ove priče. Nasmejao mi se i izvinio. Istog trena sam pomislila „ovaj je moj“…

Imao je blizu 2 metra, lepo građen, duga brada, zelene oči. Ušao je u apartman pored. Nakon lude žurke i alkohola, nisam više mogla da izdržim. Moje pijane drugarice nisu želele da idu, pa sam krenula sama. Ušla sam u lift i sela na pod, nisam mogla da ustanem. Bila sam toliko pijana da me je sekunda delila da zaspim tu na podu.

Vrata se otvaraju, a na vratima on. Najveća sramota ikada. Ustala sam nekako i izvinila se. Kako sam izgovorila tu reč, tako sam opet krenula da padam, ali me je pridržao.

-Previše alkohola, devojčice -rekao je.

-Izgleda – uzvratila sam držeći se za njega.

-Koji broj sobe? Pomoći ću ti – dodao je uz osmeh.

-64.

Dala sam mu ključ i izašli smo iz lifta. Njegova ruka je bilaoko mog struka kako se ne bih srušila, što me je napalilo. Veoma pijana uhvatila sam ga za njegov ponos. Promumlao je nešto u fazonu da sam previše pijana. Otvorio je vrata, spustio me na krevet i rekao da se pazim. Izašao je, a ja sam bila razočarana. Sledeće veče sam imala nepodnošljivu glavobolju, pa nisam mogla da idem da pijančim sa Marinom i Vanjom.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt