ISPOVEST: San mi se ostvario probao sam matoru PROFESORKU – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: San mi se ostvario probao sam matoru PROFESORKU

U trenutku kad je podigla glavu čitav svet se okrenuo oko mene. Bila je to Sonja, lica pomalo uplašenog, sedela je gola ispred mene i nijedno od nas nije znalo šta da kaže. Počela je da navlači čaršav na sebe ali videlo se da neće otići (bar sam se nadao). Spustio sam ruku na Snežinu butinu i ona je uzvrtila, počeli smo da se ljubimo, a profesorka Sonja (predmet svih mojih vlažnih snova u zadnjih godinu dana) sedela je pored nas i gledala nas svojim krupnim očima. Kurac je hteo da mi eksplodira od uzbuđenja, osetio sam kako mi čitave prepone pulsiraju, ali nisam mogao da se pomerim.

U jednom trenutku Sneža ju je privukla sebi, ljubila ju je po vratu i Sonja je konačno počela da se opušta. Ništa nije govorila i osećala se neka napetost ali kao da je polako popuštala. Sneža me je zajašila, smejala se kao luda i ja sam takođe počeo da se opuštam i da se polako pomeram gore-dole ulazeći u nju, dok su se njih dve ljubile i dodirivale. Sonja je klečala pored nas i nisam oka mogao da skinem s nje. Zar je to stvarno moja Sonja, moja profesorka, moja prva velika simpatija? Bila je na pola metra od mene ali kao da me nije primećivala.

Vodio sam ljubav sa Snežom, a ona je rukom zadovoljavala Sonju (kako bih voleo da je to moja ruka). Sve je trajalo par minuta, ili par sati, ne znam, nisam siguran. Video sam samo kako Sneža silazi u stranu i kako je rukom blago povlači prema meni. Raširila je noge bez ijedne reči. I dalje nije gledala u mene već u Snežu, ali sam stavio ruke na njene butine i polako je privlačio prema sebi. Bila je na samo par centimerata od mog nabreklog kurca i onda je na trenutak zastala i polako sam ušao u nju.

Bila je vlažna, topla, osetio sam kako njeni sokovi cure po meni, na trenutak sam zastao a onda ušao do kraja, JEBAO SAM SONJU, osećao sam miris višanja, njene male grudi bile su tačno ispred mene, počela je da stenje i više nisam mogao da se uzdržim. Počeo sam čestoko da je jebem, ona se toliko opustila da sam počeo da je lupkam po dupetu, da je povlačim za kosu. Profesorka se baš dobro jebe.

Sneža se smeškala sa strane (video sam to krajičkom oka). Naravno da je skontala koliko mi se sviđa, naravno da je znala da se i Sonji ovo sviđa, uživali smo jebući jedno drugo kao da sutra ne postoji. U sledećem trenutku bio sam na njoj. Nimalo se nije ustezala. Raširila je noge i rekla: „Hajde, hoću još.“ Čitavo to veče bilo je u nekoj izmaglici. Znam da sam se jebao, ali ne znam koliko vremena i šta smo sve jedno drugom rekli. Svršio sam (tačnije eksplodirao) u nju ali nisam mogao da je pustim. Bila je tako vatrena moja mala brinetica, tako željna dobrog seksa, tako jebozovna. Ne mogu da opišem kako me je bezobrazno gledala u oči dok sam svršavao u nju – to je verovatno bio i najbolji deo.

Tog leta sa Sonjom sam se viđao gotovo svaki drugi dan, prvih par puta sa Snežom u društvu, a onda i sami kada smo shvatili da nam ne treba. Kada se jednom opustila, postala je prilično divlja, željna svega…

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2021/10/24/srednjim-prstom-sam-joj-polako-mazio-razmak-njene-cupavke-izbacila-je-mlaz-kleknuo-sam-i-doveo-je-do-ludila/

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt