BILA SAM X PUTA SA OŽENACIMA, DOBRA LJUBAV SAM: Srpska pjevačica ŠOKIRANA priznanjem – Ispovesti
Showbiz

BILA SAM X PUTA SA OŽENACIMA, DOBRA LJUBAV SAM: Srpska pjevačica ŠOKIRANA priznanjem

Mnogi su je smatrali fatalnom ženom. Muškarci su bili ludi za Zlatom Petrović. Iza sebe ima dva propala braka, s Hasanom Dudićem i Zoranom Pejićem Pejom. Majka je dvoje djece, Mikija i Jovana, a postala je i baka.

Zlata Petrović je u jednom intervjuu priznala da je bila “x puta u shemi s oženjenima”, ali da ih je svojim suprugama uvijek na vrijeme vozila kući.

“Bio sam x puta u shemi s oženjenim ljudima, ali me nijedna žena nije jurila. Jer, nikad nikome nisam bio problem, nikome nisam išao u kuću, čak sam ljude tjerao da idu kući na vrijeme i tako dalje, i tako dalje”, rekla je Zlata.

– S jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam pazila da se ne razvedem od muškarca s kojim sam se potajno viđala. Nisam ljubomorna pa mi nije bio problem dijeliti muškarca s drugom ženom. S muškarcima nikad nisam bila od koristi, nego od zadovoljstva. Nije me bilo briga je li netko bogat ako sam ja prema njemu fin. Zarađujem sam i imam dovoljno za sebe. Nisam tražila da mi netko kupi bunde i aute – rekla je svojedobno Zlata Petrović, prenosi Sensation.

Zlata Petrović je srpska pjevačica narodne glazbe romskog porijekla. Rođena je 13. srpnja 1962. godine u Beogradu, gdje trenutno živi i radi.

Potječe iz siromašne obitelji. Zbog toga je Zlata tijekom cijele karijere zadržala svoju skromnost. Odrasla je uz majku i očuha, te završila osnovnu školu. Još kao vrlo mala nastupala je s majkom kao pjevačica po konobama. Majka joj je Romkinja. Zlata se nikada nije sramila svog romskog podrijetla. Kasnije je tome učila i svoju djecu. Postala je poznata kao jedna od najboljih pjevačica romskih pjesama. Kada je imala samo četrnaest godina, njezina majka i očuh odlučili su Zlatu protiv njezine volje udati za dječaka. Zlata je bila s njim dvije godine, a onda je pobjegla kod tetke u Beograd. Sa šesnaest godina počela se ozbiljnije baviti glazbom. Oca je upoznala s dvadeset godina.

Pjevačica iz dva braka ima dva sina Mikija i Jovana. Kao majka, Zlata smatra da nije stroga. Njen mlađi sin Jovan trenirao je nogomet, kako je rekao, po uzoru na oca. Najstariji sin Mickey prati majku na nastupima, pušta glazbu i uživa u poslu. Kasnije je počeo surađivati ​​s Grand produkcijom te je počeo surađivati ​​s drugim pjevačicama poput Katarine Grujić, Ilde Šaulić i drugih. Mickey svira klavijature i sklada. Svoj glazbeni talent naslijedio je od majke i oca. Sa suprugom Milicom ima dvoje djece, pa je i Zlata postala baka. Njeni unuci se zovu Vasilije i Vasilisa. Odlično se slagala sa snahom Milicom Zlatom. Kako je Zlata pričala o Milici, iako se vrlo mlada udala za sina, jako je dobra domaćica, dobro kuha, pametna je, vrijedna i predana majka. Milica je po zanimanju računovotkinja, a zaposlena je u dječjem vrtiću. Još, nakon nekoliko godina sretnog braka, par se razveo. Kako prenose mediji, razlog je Mikijev porok – kockanje. Mediji su objavili i kako je Zlata nekoliko puta pokušala sina vratiti na pravi put i izvući ga iz svijeta kockanja, no nije uspjela pa je odustala od njega.

Zlata kaže da je vrijedno radila i da kao dijete nije uspjela toliko vremena posvetiti starijem sinu Mikiju. To pokušava ispraviti u odnosu s mlađim sinom Jovanom. Njezinim sinovima ništa nije nedostajalo, no pjevačici je žao što zbog poslovnih obaveza nije imala malo više vremena da im se posveti. No, kaže, njezina su djeca izrasla u prekrasne mlade ljude i na njih je ponosna. Zlata kao majka nastoji nedostatak vremena s obitelji ne nadomjestiti novcem, pa puno priča s djecom i želi prijateljski odnos.

Gubitak majke

Zlatna majka je preminula, a potom je pokopana na Svetog Vasilija Ostroškog. Istog dana rođena joj je prva unuka. Zbog toga su djevojke dobile ime Vasilisa. Zanimljivo, na veliki pravoslavni praznik – Mladence, rođen je i njezin unuk Vasilije. Zlata je u jednom televizijskom intervjuu rekla da je pobožna žena. Vjeruje u Boga, pravoslavne je vjere i vjeruje da ništa nije slučajno.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt