Žena NAJVEĆIH PRIRODNIH GRUDI u Hollywoodu objavila je BRUTALNO VRUĆU fotku u donjem rublju, a INTERNET je u ŠOKU: "Ti si HODAĆE remek-djelo prirode", "Ovo je PRAVA ŽENA" – Ispovesti
Showbiz

Žena NAJVEĆIH PRIRODNIH GRUDI u Hollywoodu objavila je BRUTALNO VRUĆU fotku u donjem rublju, a INTERNET je u ŠOKU: “Ti si HODAĆE remek-djelo prirode”, “Ovo je PRAVA ŽENA”

Proslavljena glumica Christina Hendrix smatra se damom s najvećim prirodnim grudima u Hollywoodu, ali pritom rijetko pokazuje svoje atribute. Međutim, 46-godišnjakinja je nedavno zapalila Instagram podijelivši provokativnu fotografiju, jednu od rijetkih.

Crvenokosa, bujna ljepotica objavila je selfie u ogledalu, te pozirala u crnom čipkanom bodiju koji je istaknuo njezin tanak struk i prekrasan dekolte.

Ova seksi fotografija dobila je preko 180 tisuća lajkova, ali tisuće i tisuće komentara, a javile su se i neke Kristinine kolegice. “Vau, ovo je prava žena”, “Ona je nevjerojatno seksi i zavodljiva”, “Bože, kako je lijepa i lijepa”, “Ova žena je stvarno zgodna”, “Osvježavajuće je vidjeti nekoga tko nije Kardashianka beauty type”, “Ova žena je hodajuće remek-djelo”, “” samo su neki od komentara.

Inače, još se pamti odgovor zvijezde serije “Mad Men” na pitanje jesu li njezine grudi lažne ili prave. Toliko su očito u pravu, da bi to trebao znati svatko tko je ikada dotaknuo ženske grudi, istaknula je i dodala da je pitanje bizarno.

Kristina je svojedobno rekla da joj je žao što je njen talent tijekom karijere zasjenio izgled. U vrijeme najveće popularnosti tijekom emitiranja serije “Mand Men” požalila se: “Ubila sam se radeći tu ulogu, a svi me samo pitaju za izgled!”

No, s druge strane, u nekoliko je navrata istaknula kako joj je drago što je uspjela proslaviti tip ženskog tijela u skinny industriji, koji je njezin – puniji, s naglašenim oblinama.

“Veliki je kompliment što ljudi vole moje tijelo, zbog svih onih trenutaka kada su mi agenti govorili: ‘Moraš smršavjeti’ , rekla je tada.

Jednom prilikom osvrnula se i na komentar modnih stručnjaka o svom outfitu “Ne nosi velike haljine velikim curama”, ističući da ju to nije uznemirilo niti poželilo smršavjeti.

“Mama me dobro odgojila. Uvijek je slavila svoje tijelo. Nikada je nisam čuo da kaže da misli da je debela. Kad sam se bavila manekenstvom, prvi put kad sam otišla u Italiju udebljala sam se 7 kilograma. I osjećala sam se divno. Skinula bih se svoju odjeću ispred ogledala i kažem: “Oh, izgledam kao prava žena.” Nikada nisam pokušala smršavjeti jer sam se tako voljela” , rekla je.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt