Mina je USAMLJENA i RAZOČARANA! Želi da pronađe nekoga da UNESE SREĆU U NJENO SRCE – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Mina je USAMLJENA i RAZOČARANA! Želi da pronađe nekoga da UNESE SREĆU U NJENO SRCE

Privukao me k sebi i poljubio. Drhtala sam i drhtala. Ljubili smo se dugo i strastveno. I dalje sam bila nesigurna. Nisam se usudila otvoriti oči i pogledati ga. Krenuo je rukama istraživati ​​moje tijelo. Milovao me po struku i bokovima, od vrata, preko kralježnice, do magarca koje je čvrsto stezao rukama. Zabrljao mi je sise prilično polako i snažno, izluđujući me. Skinuo me je. Džemper, majica, grudnjak. Počeo me ljubiti u vrat, sav sam se uplašio. Spustio se sasvim lagano, oblizujući me i ostavljajući užarene tragove na mom tijelu gdje je prešao jezikom. Napokon je stigao do bradavica. Lizao ih je i sisao, a ja sam mislila da ću eksplodirati. Prošla sam mu prstima kroz kosu, a drugom rukom uhvatila sam ga za oteklinu na hlačama. Bio je nenormalno tvrd i napaljen. Lizao mi je trbuh, pupak, hidratizirala sam i hidratizirala stalno.

Također mi je skinuo hlače i uvukao mi prste u gaćice. Njegov je prst potpuno kliznuo u mene i više nisam mogla šutjeti. Duboko sam uzdahnula. Toliko sam ga željela u sebi, a pritom sam se i bojala, kao da mi je prvi put. Napokon je skinuo i posljednju prepreku, a ja sam mu skinuo hlače i bokserice. Sjedeći, prebacio mi je nogu preko sebe. Ja sam mu bila u krilu, a on je sjedio. Moja omiljena poza. Stavio je kurac na ulaz u moju vruću, vruću macu i počeo. Ušao je jako teško, jer nisam imala spolni odnos skoro godinu dana, a veličina mu je bila poprilična. Bio je nježan, išao je mikrofon po mikrofon, ali kad je ušao na pola, zabio se svom snagom u mene do kraja! Vrištala sam i grčila se od boli. Nisam ovo očekivala, ali bol je nestala u sekundi i preplavio me nevjerojatan užitak, a svaka dlaka na mom tijelu je zadrhtala.

Uhvatio me za bokove i počeo voditi ritam. Zabio se u mene brzo, na pola puta, i izvukao ga gotovo do kraja. Desetak minuta takvog žestokog jebanja i na kraju sam se tresla i grčila. Nisam mogao doći do daha. Čekao je da se smirim, a onda je igru ​​prepustio meni. Počeo sam polako. Na njemu sam miješao kukove, jako lupao, polako, pa brzo, do kraja, pa samo po glavi. Izluđivao sam njega, a i sebe. Nevjerojatno sam uživala, a rukama sam mazila cijelo njegovo prekrasno tijelo. Pogled mu se zamaglio, teško je disao i svom snagom stiskao moje dupe rukama. Na njemu sam miješao kukove, jako lupao, polako, pa brzo, do kraja, pa samo po glavi. Izluđivao sam njega, a i sebe. Nevjerojatno sam uživala, a rukama sam mazila cijelo njegovo prekrasno tijelo. Pogled mu se zamaglio, teško je disao i svom snagom stiskao moje dupe rukama. Na njemu sam miješao kukove, jako lupao, polako, pa brzo, do kraja, pa samo po glavi. Izluđivao sam njega, a i sebe. Nevjerojatno sam uživala, a rukama sam mazila cijelo njegovo prekrasno tijelo. Pogled mu se zamaglio, teško je disao i svom snagom stiskao moje dupe rukama.

U jednom trenutku me bacio s kauča, legao između mojih nogu i bez upozorenja, svom snagom udario u mene. Počeo se boriti jako i do kraja! ja sam luda! Mačka mi je bila odvratna, cijelo tijelo mi se rumenilo, na samom vrhuncu! Stalno sam bila pred orgazmom i suzdržavala se, kako taj osjećaj ne bi što duže trajao. Za glazbu nas dvoje gotovo se nije čulo. Nakon 15 minuta oboje smo bili blizu orgazma. Pogledali smo se ravno u oči. Progutao me pogledom, kao što je moja maca progutala njegov kurac, kao savršeni kalup. Njegov me pogled, potpuno napaljen i zamagljen, još više napalio. Moji mišići počeli su se trzati oko njega u naletima orgazma. Svršavala sam nevjerojatno, svi mišići u mom tijelu su bili stegnuti i nisam mogao doći do zraka. Stisnula sam mu dupe rukama, gurajući ga još dublje u sebe, a onda sam osjetila njegove zube na svom vratu. Snažno me ugrizao, i u tom trenutku osjetila sam toplinu sjemena kako izbija iz njega, duboko u meni. Usporio je, još uvijek lupao, gurnuo mi jezik u usta i punio me sljedećih pola minute, dok se ja još nisam mogla smiriti od orgazma, stišćući mu kurac svojim mišićima.

Nakon minutu-dvije prestao me ljubiti. Malo je ustao, nasmiješio se i poljubio me u čelo. Izvadio je svoj već sasvim mlohav kurac, dok su iz mene curili naši miješani sokovi. Ležali smo jedno pored drugog, mazili se, ljubili i pričali do zore…

Kad sam ga ispratila, otišla sam u kupaonicu da se spremim za spavanje. Otišla sam u krevet, a na telefon je stigla poruka: “Hvala za divnu noć.”

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt