Mina je USAMLJENA i RAZOČARANA! Želi da pronađe nekoga da UNESE SREĆU U NJENO SRCE – Ispovesti
Ispovesti

Mina je USAMLJENA i RAZOČARANA! Želi da pronađe nekoga da UNESE SREĆU U NJENO SRCE

Mina je usamljena i želi da pronađe nekoga da je usreći

– Pozdrav vama svima. Moje ime je Mina, imam 45 godina. Ja sam usamljena žena koja se je razočarala u muškarce nakon što me je vjerenik ( čovjek sa kojim sam bila četiri pune godine), ostavio mjesec dana prije vjenčanja, a razlog za to njegovo ponašanje jeste,naravno, druga žena. Taj gubitak sam vrlo teško podnijela i danima sam bila u teškoj depresiji – nisam mogla ni živjeti, ni funkcionisati kao normalna osoba. Hvala Bogu, oporavila sam se i nisam više u toj teškoj situaciji pa sad mogu da pokušam ponovo. Svako ima pravo na svoju sreću i blagostanje.

Želim pronaći nekoga jednako prikladnog za mene, nije bitno koje je vjere ili nacije – najvažnije je da bude čovkjek jer je danas vrlo teško pronaći nekoga da bude dobar i iskren. Vrlo je važno da ima zaposlenje i da čvrsto stoji na nogama jer mi je i njgova poslovna sigurnost isto tako bitna kao i moja. Radim za jednu sanitarnu firmu kao organizator poslovanja i posao mi je,mogu reći, dobar i zahvalan. To je stalno zaposlenje i ne planiram ga mijenjati. Zato i tražim nekoga sigurnog.

Ja sam iskrena osoba i tražim iskrene ljude. Volim cijelim srcem. Pokažite mi ljubav i poštovanje i ja ću vama.Nesebično pokazujem emocije. Ne predstvalja mi problem zagrliti svoga dragog pred cijelom publikom, poljubiti ga i smijati se punim glasom ako sam sretna. Otvorena sam i plemenita. Volim životinje i prirodu. često idem na piknik sa prijateljicama. Volim gledati filmove i čitati ljubavne romane u svoje slobodno vrijeme.

Javite mi se ozbiljni, ali samo ako ste ozbiljni i imate iskrene namjere. Javiću se onome koji mi se stvarno svidi. Veliki pozdrav za sve.-

BONUS ISPOVEST:

AKO ME NE ŽELIŠ, HOĆE TVOJ PRIJATELJ: Dječakov najbolji prijatelj me slomio, sjela sam na njega i izluđivala ga dok me nije ispunio

Sa Stefanom sam bila dvije godine. Prije nego smo počeli izlaziti, imali smo zajedničke prijatelje, a tijekom veze zbližila sam se sa svim njegovim prijateljima i počela ih smatrati svojima. Bio je oduševljen time, jer smo odlično funkcionirali u društvu i kad smo izlazili. A onda je postao ljubomoran na Filipa… Filip je bio jedan od njegova dva prijatelja koje sam najviše voljela.

Bio je dobar dečko, pametan, duhovit, zgodan i zgodan. I imao je svaku djevojku koju je želio. Svi su znali da je žestoki prevarant. Međutim, on sam to nikada nije isticao, niti se time hvalio. Međutim, uvijek sam ga doživljavao samo kao Stefanovog prijatelja. Jako smo se dobro razumjeli i stekli dobre prijatelje. Kada je Stefan počeo biti ljubomoran na mene zbog Filipa, bez razloga sam smanjila sve kontakte s Filipom i pokušala zadržati Stefana kad ga vidim ili sretnem.

U međuvremenu smo Stefan i ja prekinuli. Dvije godine, navika, nesuglasice, različite ambicije i svađe dovele su nas do dna. Nisam patila, jer sam prestala osjećati bilo kakvu strast prema njemu, ostala je samo prijateljska ljubav. Jedne večeri sjetio sam se svog starog (Stefanovog) društva i odlučio nazvati Filipa. Više nije bilo razloga da ga izbjegavam. Krenulo je dopisivanje, telefoniranje, svaki drugi, treći dan 30-ak poruka ili sati priča. Teme su bile svakakve, malo zabave, zadirkivanja, pa flertovanja. Vidjeli smo se, izašli u grad i ujutro se pozdravili pričajući o svemu i svačemu, ljudima, odnosima, seksu i našim iskustvima. Nakon jedne takve noći, čim smo se rastali, dobila sam poruku. “Angela, imao sam hrpu dobrih prijatelja, ali nisam želio nijednu poput tebe. “Znao sam da je pitanje vremena kada će se to dogoditi, jer je cijeli naš odnos doveo do toga. Potajno sam to priželjkivao, iako si to nisam htio priznati. Potom je godinu i pol imao djevojku, a 8 mjeseci dječaka. I iznad svega, bio je jedan od Stefanovih najboljih prijatelja! Odgovorio sam na poruku da nešto postoji i da o tome treba razgovarati.

Sljedećeg petka imao sam praznu gajbu. Planirala sam dovesti dečka da provede noć sa mnom i da konačno vodimo ljubav, jer u tih 8 mjeseci, vjerovali ili ne, nikad nismo! Međutim, sutradan je radio i nije mogao doći, a kamoli ostati. Pomalo razočarana i ljuta, te večeri u pola dva izašla sam iz grada i dok sam otključavala vrata stigla mi je poruka.

“Gdje si? Volio bih te vidjeti…”

“Dom. Dođi meni.”

Ušao sam u kuću, pustio glazbu, atmosfera je bila spremna, doduše za drugu osobu, ali možda bolje ovako

Pozvonio je. Otvorila sam vrata i čim sam ga ugledala, osjetila sam leptiriće u trbuhu. Crna kosa, visok, izrazito razvijeno tijelo, lijep osmijeh i još ljepše oči. Nasmiješio se, uhvatio me oko struka, podigao i počeo me vrtjeti. Želudac mi je drhtao dok sam nam točio vino. Osjećala sam se kao djevojčica prije svog prvog poljupca. Ruke su mi bile ledene i znojio sam se. Nisam znao što mi se dogodilo. Sjedili smo na kauču, izvaljeni, okrenuti jedno prema drugom, razgovarali i pili vino. Jedna ruka mi je bila na koljenu, a druga me držala za ruku. On je prvi počeo:

– Angela, što ćemo učiniti?

– Ne znam, Filipe. Sve me to zbunjuje. Ne znam što očekivati…

– Samo očekuj da će biti lijepo, kao ja s tobom, jer mi se nevjerojatno sviđaš.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt