Uništila sam joj auto – Ispovesti
Ispovesti

Uništila sam joj auto

Imam prezgodnog komsiju sprat iznad mene, pomalo, pomalo postali smo prijatelji i kombinacija, često kad sam nezadovoljna za mužem odlazim kod komšije na “posao”.

Kad god se njemu ili meni hoće mi spavamo khm. Medjutim, od skoro ima neku devojku, ne mogu vam opisati koliko sam ljubomorna, noćas je prespavala kod njega, a ja sam joj osvete radi uništila auto.

Kasnije me je grizla savest, pa sam malopre otišla, zakucala na vrata i dala joj 500e sa izvinjenjem da sam to slučajno uradila. Baš sam slučajno izbušila 4 gume i slupala 4 svetla, nek’ zna mala čija je teritorija u pitanju.

BONUS ISPOVEST:

UZDISALA JE ZAVODLJIVO U RITMU MOJIH NALETA: Prislonio sam je preko stola, zadigao haljinu i dlanovima stiskao…

Nekih mesec dana kako sam se uselio u stan, raspakovao sam se, a višak kutija ću spustiti u podrum. Otključavam boks, ispada mi jedna od kutija a iz nje nekoliko skroz dobrih erotskih časopisa. Obrisah jednu od dve stolice, listajući počeo sam u toj tišini i da ga drkam, jul mesec, 16h… u pamučnom šotsu sam, bez gaća, nakvasiću šorts ako ga ne oslobodim… Drkam ga uveliko, čitam erotske priče, prija mi, ostaću dok ga neolakšam.

Stolica je u ritmu škripala i taj ritam mi na vrata boksa pozva matoru komšinicu da dođe i izvidi šta se to čuje… nekih 5 min. je gledala kako ga oštrim… Tiho, u dva koraka mi je prišla sa leđa, spustila ruke na moja ramena. Trgao sam se, smirila me je, na uvo mi šapne da bi rado pomogla mladom novom komšiji u tom jedinstvenom događaju…

Rada, 47 god, 160, 50kg, udata, dve ćerke na faksu… Uža kućna haljina do kolena na bretele, sela je uz mene, uzdiše dok mi ga drka, kako sam mlad, tvrd, krupan, kako joj pod dlanom pulsira. Prijalo mi je njeno drkanje, ona je od onih koje vole, a znaju… „Jel’ prija komšo?”, moj pogled i uzdah joj govori sve. Kleknula je, da se ne bih uflekao, ona bi ga sebi u usta izdrkala, jaja mi masira dok drugom izdrkava, blizu sam jako, obaveštavam je, prima ga u usta tako tvrdog, puši ga tek da se kaže da jeste, ubrzava ritam… Usta joj punim spermom… Oblizala se, namestila haljinu, i do neba zahvalila na prilici… Zaustavljam je: „Odužio bih se, ako želite, odmah, sutra, kad god”. Nasmeja se bezobrazno: „Tako treba, muški da pitaš, mogao bi sada da me… znači ne izgledam loše?” Prislonio sam je preko stolića, zadigao haljinu, izguzio je tako matoru da je izjebem… dlanovima je skeniram, stiskam, istražujem… kurac mi je uveliko resetovan, tvrd, uzdignut kao koplje… Gaćice sama pomera u stranu, prstima joj urasle usne razmičem, glavić ubadam, prodirem čitavom svojom dužinom, do jaja me prihvata… U komadu me prima, paklicu maramica grize, kroz nos udiše u ritmu mojih naleta.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt