JASMINA MLADA UDOVICA”OSTALA SAM BEZ MUŽA I ŽELIM DOPISIVANJE I DRUŽENJE JAVITE MI SE” – Ispovesti
Ispovesti

JASMINA MLADA UDOVICA”OSTALA SAM BEZ MUŽA I ŽELIM DOPISIVANJE I DRUŽENJE JAVITE MI SE”

LIK:

To sam ja, tvoja žena! Tražili ste me i konačno našli

Ali ako bez šale, tu sam da ne gubim vrijeme na duga dopisivanja! Došla sam ovdje pronaći muškarca kojem ću dati svu svoju brigu i ljubav i sve što imam u sebi! Nema igrica! Bez svađe!

Spremna sam na kompromise i spremna na mnoge stvari za svog muškarca ako se prema meni odnosi s poštovanjem i ljubavlju! Bavim se umjetničkim klizanjem i jako volim aktivan stil života.

Sa sigurnošću mogu reći da sam jako ljubazna i uslužna osoba, uvijek nastojim pomoći ljudima ili životinjama. Lako nalazim zajednički jezik s ljudima i jako sam dobrog srca i želim da se ljubav nastani u ovom srcu. Sanjam da se zaljubim u muškarca koji će biti stariji mudriji od mene. Volim kad se mogu diviti svom muškarcu.

Hej!!! Novo mi je tražiti muškarca na stranici. Ali zašto ne? Sada je dvadeset prvo stoljeće i mnogi traže ljubav na stranicama za upoznavanje . Odlučila sam okušati sreću i mislim da neću pogriješiti što ovdje nađem muškarca..

Pozitivna sam i optimistična djevojka i kao što vidite imam prekrasan orijentalni izgled..

Uvijek sam otvorena za sve novo, nova poznanstva, nova putovanja, novi hobiji..

Jako sam aktivna dama i nikad ne ostajem na jednom mjestu. Uostalom, samo aktivni i energični osjećamo okus života.

Posebno bih želio naglasiti da kod ljudi cijenim njihov unutarnji svijet, njihovo znanje i njihov pogled na život.

Neću ovdje puno pisati, ali ako vas nisam puno zanimao, pišite mi…

INTERESI:

U isto vrijeme jako volim čitati i učiti engleski, sada učim engleski. Također jako volim šetnje na svježem odmoru. Volim umjetničko klizanje i stvarno uživam u ovom sportu, po mom mišljenju je vrlo ženstven i seksi. Voljela bih plesati ples na ledu za svog muškarca.

NJEZIN TIP MUŠKARCA:

Važno mi je da je moj muškarac imao isto drago srce kao i moje. Cijenim i velikodušnost duše kada čovjek ne skriva svoje osjećaje i emocije. Sanjam muškarca za kojeg ću biti jedina žena. Želim svom muškarcu dati svoju ljepotu, svoje tijelo, svoju naklonost, ljubav i brigu. Želim čovjekov život učiniti bajkom u kojoj će svaki dan biti najsretniji.

UKOLIKO ŽELITE DA SE UPOZNAMO POTREŽITE ME NA FACEBOOK STRANICI MATORKE

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt