Ucenio nas mladi komšija – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Ucenio nas mladi komšija

Onda ga izvadi iz picke, uhvatiga u ruku, i nadrkava ga i dalje i govori, ah Teta Dani kako bi voleo da vam jos jednom svrsim u vasu mokru picku, jel mi dozvoljavate, ajde molim vas, vidi Teta DANI kako je lep samo, moja zena se okrenu, spusti se na kolena i pocne da pusi klincu, ja pomalo u cudi, mislio sam da ce da ustane i da mu lupi samarcinu ali izgleda da joj je bilo lepo.

Ah bravo Teta DANI tako je uh sto a dobro pusite, tako je aaaah, joj kako zelim da vam napunim usta sa spermom. DANI ga je tako dobro i pohotno pusila da je meni bilo krivo kako meni nije nekad tako. Bole pocinje da svrsava, DANI ga nevadi iz usta guta svaku kap sperme, aaaa joj Teta DANI bravo, ah ovo je super, joj hvala ti za ovo divno pusenje.

DANI ustaje odlazi do wc da se sredi.,bole ispred mene brise video iz telefona i dok je odlazio reko mi je, komsija blago tebi sto imas ovako dobru picku da je jebes svaki dan, a vidim da si se i ti napalio dok si gledao kako ti kidam zenu, jer dok sam stajao video je da mi se kurac digo.

Kad je zena izasla iz wc, odmah sam je uhvatio i poceo jebati, posle sexa zena mi rece, dragi moram ti priznati da me je klinac razbio od kurca,

dadada, video sam da si uzivala,

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt