Meni u krevetu treba gospodar koji će me kazniti – Page 4 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

Meni u krevetu treba gospodar koji će me kazniti

Tada sam sa police iznad kreveta dohvatio bič koji je na kraju imao nekoliko kožnih kaiševa. Milovao sam je bičem po sisama i pičkici. Isto tako, zubima sam dosta grubo grickao njene bradavice. Ona je samo tiho jecala. Popeo sam se na krevet i prislonio joj kurac uz obraz.

– Puši kučko – rekoh grubo. Ona samo otvori usta i ja joj ga naglo gurnuh do jaja. Počela je da grca i da joj na oči idu suze. Izvadio sam kurac iz njenih usta i udario je bičem po pički. Paćenica se sva zacrvenela. Ponovo sam joj nabio kurac u usta. Nagnuo sam se napred i naglo joj gurnuo tri prsta u pičku. Kriknula je i izvila telo od bola i slasti. Uzjahao sam je i seo iznad njenog lica.

– Liži mi dupe, pičko.

Poslušno je odigla glavu sa kreveta i počela da mi liže čmar. Prijalo mi je i još više mi se nadigo kurac. Osećao sam kako njen jezik ulazi u moje dupe i širi mi polako čmar. Za to vreme ja sam je lagano lupkao bičem po pički.

Ustao sam i okrenuo se prema njoj. Opkoračio sam je i pošto mi se pišalo, reših da je polijem. Ko će sad da ide do WC-a, a i drolja je to htela. Uhvatih se za kurac i počeh da mokrim po njoj. Enke je stvarno znala da uživa u svemu ovome. Izvijala je telo kako bi je moja topla mokraća pogadjala, a ustima se izvijala da što više dohvati zlatne tečnosti.

Otresao sam kurac i kleknuo nad njom. Stavio sam joj ga ponovo u usta da mi ga nadigne. Pušila mi ga je vrhunski i halapljivo.

Zatim sam se spustio medju njene noge i prislonio joj glavić na ulaz u pičku. Počela je ubrzano da dahće u iščekivanju da joj ga nabijem. Gurnuo sam joj ga naglo do jaja i ona kriknu. Odmah sam ga izvadio napolje i zakačiio joj štipaljku za jednu bradavicu.

– Daj mi ga… Ah… Ne mogu više…

– Ćuti kučko… Dobićeš ga kad ja kažem…

Ponovo sam joj ga naglo nabio do jaja i opet odmah izvadio napolje. Sada sam zakačio štipaljku na drugu bradavicu. Vrištala je od zadovoljstva. Uhvatio sam je za kukove, malo odigao i naglo joj ga smestio u guzu. Malo sam i preterao jer je i mene zabolelo. Enke je sada kriknula da nas je sigurno pola Stokholma čulo.

– Ahhh… životinjo….

Puko sam joj šamar.

– Šta si rekla?

– Izvini gospodaru…

Izvadio sam joj ga iz dupeta, naglo kao što sam joj ga stavio i sada joj ga zabio u pičku. Ponovo sam joj ga izvadio iz pičke pa vratio u guzicu. Enke je stenjala, izvijala svoje telo i vrištala. Na kurcu su mi se malo nahvatala govna iz njenog dupeta. Izgleda da se mala nije pripremila baš za ovakvu seansu. Nabijao sam joj ga tako naizmenično u dupe i pičku, uvrtao joj štipaljke na bradavicama i pitao:

– Odakle ova govna na mom kurcu, kurvo?

– Izvini… ja ne… nisam…

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt