RAVNATELJICA ŠKOLE: "Polako dosta sam uska..." – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

RAVNATELJICA ŠKOLE: “Polako dosta sam uska…”

Predložio sam joj da odemo pod tuš i da se osvježimo jer je bila mokra.. Uz tuširanje mi je počela drkat opet i opet se digo nabrzinu te bio spreman za nove pobjede. Stavila ga je kompletno u usta izvuka i rekla.

– Tebi nikad dosta.

Ja sam joj stavio jedan prst u picu a drugi u guzu. Te se sagnio u počeo cuclat klit. Onako žestoko sa namjerom da svrši… I ubrzo opet svršava uz glasno stenjanje. Klecala su joj koljena nije mogla stajat na nogama. Polegao sam ju preko veš mašine i onako mokru joj počeo lizat piciu i gurnio još jedan prst u guzu. Pitao sam ju jel sad dovoljno široka. Rekla je kako ga nije nikad u guzu primila i da se jako boji. Jer će ju bolit i više nego pica.

Polako sam ju nagovorio i počeo stavljat unutra. Nisam mogo propustit priliku da u taku guzu ne stavim. Jako je stenjala i jaukala, bio sam krajnje nježan. Dok nije ušo do kraja. Ja sam je uhvatio jednom rukom za sisu drugu joj zavuko ispod i gurnio srednji prst u poci a kažiprstom i palcem pritiskao klitoris. Nakon pola minute opet počinje svršavat ali i ja skupa s njom duboko u njezinoj guzi. Ostali smo tako par minuta dok se mališa nije spustio da ga izvučem lakše iz nje.

Obukli smo se i popili kavu. Malo komentirali to što se desilo. Te legli u krevet. Zagrljeni i iscrpljeni od maratonskog seksa zaspali. Počeli smo se viđat sve češće i češće ali u tajnosti. Prohodali smo ubrzo. Ona je prešla u drugu školu radit i doselila se k nama kući. Za 3 mjeseca ćemo se vjenčat. A sin je kroz par dana prihvatio tetu kao svoju pomajku. Njih dvoje imaju jako ljep odnos i drago mi je zbog toga.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt