ISPOVEST: Nezasitna sam u krevetu – III dio – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: Nezasitna sam u krevetu – III dio

– „Znači ti si Eleonora“ rekao je tip okrenuvši mi leđa i krenuvši ka vratima stana sasvim opušteno kao da je zadužen za primanje Aleksandrovih gostiju. Pratila sam ga i kada smo ušli u stan pružila ruku

– „da ja sam Eleonora“, uz osmeh sam izgovorila.

– „Pa drago mi je, drago, ja sam Milovan Aleksandrov drug, ali nešto nemilovan“ smejući se rekao je s namerom da me bar malo opusti jer sam delovala vrlo zbunjeno. Skuvao je kafu i krenuli smo sa neobaveznom pričom.

– „Aleksandar je čudo, voli čovek posao i ponekad zaboravi da živi pa ga ja s vremena na vreme podsetim i na to“ rekao je nekim tonom koji mi se baš nije svideo.

– „Pa lepo kada ima savetnika i to ličnog koji ga podseća, možda i podučava šta treba a šta ne“ osetila se ironija u mom glasu.

– „Ma neeee, nisam ja nikakav savetnik, izvini tek smo se upoznali a vidi mene kako se obraćam“ izgovorio je to kao da se zaista kaje što je tako nastupio. „Mi smo samo jako dobri prijatelji i on zaista nije normalan jer mu je najbitnija stvar na svetu taj njegov posao“, rečenica koja je zvučela mnogo toplije i vrlo iskreno. Objasnio mi je da Aleksandar tek što je otišao i da moram malo pričekati.

Atmosfera je bila skroz opuštena da mi ni jedna od mojih nevaljalih misli nije prošla kroz glavu. Krenula sam da pijem kafu i pošto sam inače vrlo nespretna prosula je po majci. Pogledao me je kao da gleda nespretno derište, otišao do kuhinje i doneo krpu. Džaba sam pokušavala da izbrišem jer fleka je bila toliko uočljiva da se nije mogla skinuti. Prilično besno oteo mi je krpu iz ruke i otišao do kuhinje pričajući nešto što nisam mogla razumeti. U povratku skoro ljutito mi je rekao

– „pa da li si nekada u životu brisala fleke“ krenuvši da vlažnom krpom skida haos koji sam napravila na majci. Skoro da sam očekivala da će me kao nevljalo derište udariti krpom po glavi, ali na momenat pogledi su nam se susreli i nastao je tajac. Lice mu je bilo tik uz moje. Spusto je glavu ka mom licu i krenuo da me ljubi. Nisam ni razmišljala šta se dešava i šta bi moglo da se desi, samo sam uživala u poljupcu. Ispustio je krpu i ruke stavio na moje grudi. Bila je to eksplozija strasti. U samo par pokreta skinuo mi je svu odeću i bez i jedne reči počeo da me dodiruje. Tako su mi prijali njegovi dodiri jer ni jedan jedini delić tela nije zaobišao. Uživala sam u svakom dodiru, tako je bio dobar u tome kao valja a ne mazi me. Osetio je da sam ovlazila i da ne želim da sve ostane samo na dodiru. Skinuo je šorc i videla sam da mu se kurac digao. Seo je na dvosed i stavio me u svoje krilo, nastvljajući da me miluje i dalje skroz detaljno. Spustila sam ruku i počela da mu drkam. Videlo se da i on uživa i da i on ne želi samo maženje. U jednom momentu oslonila sam se na kolena, malo se izdigla i namestila njegov glavić da stoji oslonjen na moju pičku.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt