Na OVU fotografiju Ivane Knoll CURE SLINE! Ovo od nje nikad ne bi očekivali! – Ispovesti
Showbiz

Na OVU fotografiju Ivane Knoll CURE SLINE! Ovo od nje nikad ne bi očekivali!

Hrvatska vatrena navijačica, model i influencerica Ivana Knoll provela je prilično burno ljeto. Bilo je tu zapanjujućih prizora u oskudnim kupaćim kostimima, putovanja, nogometne groznice,…a u svemu tome Knoll se uvijek isticala po svojoj famoznoj figuri.

Mnogi su se pitali kako netko može imati toliko skladno i imati lijepo tijelo kao ona, iako je Ivana više puta dala do znanja kako je morala proliti dosta znoja da bi tako izgledala. Tjelovježba je njezin sastavni dio života.

Možda bi netko pomislio da to uključuje i nekakvu pravilnu, rigoroznu prehranu, poput shakeova, raznih salata i mnogo odricanja, no Ivana nas je razuvjerila.

Naime, nakon što je otkrila da i dalje redovito vježba, Ivana je pokazala i što se nakon vježbe našlo na njenom meniju. Fotografija je to od koje mnogima cure sline, nešto što od nje baš i nismo očekivali, no što je zasigurno oduševilo njene fanove.

Fotografija jela u nastavku, ujedno je i dokaz da se ne moramo odreći omiljenog jela, dok god smo umjereni u konzumaciji istog, i redovito, kao Ivana, vježbamo.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt