Svaki dan putujem sa ženinom prijateljicom na posao: E ONDA SAM uradio NEŠTO nakon čega NISAM dvije NOĆI OKA SKLOPIO, Hajde priznajte I VI BI STE ISTO! – Ispovesti
Ispovesti

Svaki dan putujem sa ženinom prijateljicom na posao: E ONDA SAM uradio NEŠTO nakon čega NISAM dvije NOĆI OKA SKLOPIO, Hajde priznajte I VI BI STE ISTO!

Svaki dan putujem sa ženinom prijateljicom na posao. Njena prijateljica mi se otvoreno nabacuje već godinama. Moja supruga je prije mjesec dana operisala cistu na jajniku i doktor joj je strogo zabranio bilo kakav odn*s.

Imam 29 godina i svaki dan sam bio sve luđi… ljeto, ta prijateljica koja je zaista zgodna i lijepa žena i prije 4 dana sam jednostavno popustio. Čim sam to uradio savjest me počela peći. Vjerujte da dvije noći nisam oka sklopio. Toliko mi je bilo muka što sam to uradio da sam na kraju juče mojoj supruzi sve priznao i ispričao u detalje.

Rekao sam joj da se to prvi puta u životu desilo i da sigurno više nikada neće, a ona mi je tada samo rekla: TI ZNAŠ U KAKVOM SAM JA ZDRAVSTVENOM STANJU… bila je o rečenisa više upitnog karaktera. Spakovala je kofer i otišla svojima.

Uporno pokušavam da je dobijem, ali blokiran sam sa svih strana, jednostavno ne želi da me ikako čuje. Mnogo mi je sada teško, ne shvatam zašto se toliko naljutila, priznao sam joj sve, bio iskren, ISKRENO SE POKAJAO i rekao da nikada više neću…

Izgleda mi kao da je jedva čekala da se nešto slično desi i da me napusti, kroz glavu mi prolazi mnogo toga, šta ako i ona ima nekoga sa strane? Možda sam ja samo na kraju samo njena žrtva?

BONUS ISPOVEST:

 

Uhvatio sam je za bokove i podigao joj GUZU! Uleteo sam u nju SILINOM BIKA!

 

Marija i ja smo bili drugari iz vrtića. Nakon vrtića smo išli u isti razred u osnovnu školu, da bi smo se razdvojili po polasku u srednju. Marija i ja smo se i tada nastavili vidjati, razmenjivali smo iskustva, delili ljubavne probleme, spavali u istom krevetu kao srećni zaljubljeni par, a bili smo samo drugari.

Bilo je to jedno sasvim obično veče, Marija je došla kod mene na čašicu razgovora i da pogledamo neki film. Reč po reč, čašu po čašu, Marija me upitala hoćemo li gledati taj film pre nego što zaspemo od vina, ja sam se nasmejao, legao u krevet i pustio film. Marija se odmah ušuškala kraj mene i krenula da me miluje. Ništa nije bilo neobično pošto smo do sada već nebrojani broj puta ležali zajedno, mazili se, češkali, ali…

U jednom momentu, moja Marija, koja je inače bila devojka prelepog lica i još lepšeg tela je bukvalno legla na mene, pogledala me u oči i rekla da me voli. Dok sam ležao onako zatećen, Marija je već krenula da me ljubi, a ja nisam znao da li da uzvratim, da li da prekinem, pa mi smo prijatelji čitav život…Naravno testosteron je pobedio.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt