Ja želim ovu bebu – Ispovesti
Ispovesti

Ja želim ovu bebu

Ja želim ovu bebu… Odlična sam učenica i pred kraj prošle školske godine dok sam pohađala dodatnu nastavu i pripremala se za takmičenje iz biologije počela sam … sa mojim profesorom. Nije me prisilio, željela sam, ali…

Našu “vezu” smo održavali cijeli raspust i ne znam kako prije dvije sedmice saznala sam da sam trudna. ON JE 100% otac jer ni sa kim drugo nisam bila. Odmah sam otišla do njega i rekla mu da sam u drugom stanju, a on mi je mrtav hladan rekao da to nije problem i da će mi organizovati kod njegovog prijatelja doktora da abortiram. Ono što je problem, JA ŽELIM DA RODIM OVU BEBU!

Nisam mu to još rekla, ali stvarno želim. Beba je plod ljubavi i ništa nije kriva da bi je ubili. Znam da bi to donijelo mnogo problema i meni i njemu, ali kako smo zabrljali tako treba i da ispaštamo, MI, a ne nedužno biće koje raste u mom stomaku.

Imam još vrmena da razmislim, a nadam se da ćemo naći soluciju da iznesem trudnoću.

BONUS ISPOVIJEST:

Sve ovo mi je mnogo teško palo… Prije 3 godine moj muž je usljed saobraćajne nesreće ostao nepoketan, prikovan za invalidska kolica.

Iako su mnogi mislili da ću ga napustiti, ja sam ostala uz njega, služim ga, brinem o njemu. Međutim, prije mjesec dana sam ga prevarla sa drugim, prvi put u životu i osjećala sam nevjerovatnu krivnju.

Nisam mogla da trpim da živim u laži i prije par dana sam mu sve priznala, rekla sam mu da sam ga prevarila, a on mi je tada kretko rekao: “Kakvo je vrijeme vani, možemo li u šetnju…” Srce mi se rasulo u milijon komadića. Kao da se ništa nije desilo… Kako je dobar, zašto mu se moralo to desiti. Ako ima na svijetu savršen muškarac to je moj muž. Vjerujte da živim 3 života nikada više neću pogledati drugog muškarca, pasti u iskušenje, ma koliko god da mi bude taško. NIKADA!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt