Čiko, boli me, ali me uzmi i kidaj: "HOĆU DA ME RA*VALIŠ, DA ME UČINIŠ POHOTNOM" – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

Čiko, boli me, ali me uzmi i kidaj: “HOĆU DA ME RA*VALIŠ, DA ME UČINIŠ POHOTNOM”

Uhvatio sam je kukove i polako je nabijao na moj vreli kurac. Ubrzo smo uhvatili pravi ritam. Uživajući Anita je spustila ruke na moje grudi i počela me lagano jebajući krećući se dugim pokretima niz i uzduž mog nauljenog štapa.

Moje su ruke slobodno lutale njenim telom, ovaj tren joj milujući leđa, drugi joj već gnječeći i mazeći nabrekle mlade sisice. Nakon nekoliko minuta Anita se počela sve žešće nabijati sve dublje i dublje dahćući. Rukama sam ju čvrsto primio za oblu, čvrstu guzu trudeći se da ju zadržim sve vrijeme na sebi. Prsti su mi za to vrijeme milovali nježni, svilenkasti raspor između njezinh guzova, a onda sam otkrio otvor njezinog šupčića. Od njezinog žestokog nabijanja već je bio malo otvoren i ja nemogoh odoljeti, nego naslinih kažiprst i stjerah joj ga u usku rupicu. Anita se na iznenandno prisustvo novog podražaja u sasvim drugoj i neočekivanoj rupi izvila poput mačke, a onda se razlila po meni tresući se u urnebesnom orgazmu. Onog trenutka kada je pala na mene i ja sam svršio puneći ponovo slatku, malu jebežljivu Aniticu do vrha svojom vrelom spermom.

Taj smo dan, praktično, proveli u krevetu. Ne znam koliko sam puta ulazio i svršavao u to prelepo, mače trudeći se da joj pokažem što sve može dati i dobiti. Mali je bol sputavao, ali nije odustajala, bila je tvrdoglava i uporna u želji da mi dokaže svoju ženskost. Najviše je voljela da joj ga steram zguza, jer ju je tada najmanje bolelo, pa smo u toj pozi i zaspali. Začudo, do buđenja mi nije ispao iz nje kao da je u njoj našao svoju luku.

Sutradan smo nastavili u istom ritmu utvrđujući naučeno i isprobavajući novo. Tek predveče smo se spremili i otišli pred moju ćerku. Ona je odušvljeno pričala svoje doživljaje, pa nije primećivala ništa neobično kod svoje prijateljice koja je sjajila onim sjajem tek pojebane žene. Mada smo naravno i mi vodili računa o tome da se ništa ne primeti. Sledećih nekoliko noći Anita mi je stalno dolazila u sobu gde smo provodili burne i vatrene sate. Više nisam bio siguran da moja ćerka ne zna da joj karam prijateljicu jer su pojedine noći znale biti vrlo bučne, a jednom prilikom dok je Anita bila zauzeta lizanjem i grickanjem moje nabrekle kurčine učinilo mi se da nas kroz poluotvorena vrata neko posmatra.

Tih nedelju dana bilo nam je prelepo, ali smo bili svesni da ovo nema budućnosti, osim zadovoljstva u može bitnim novim posjetama. Kada su odlazile, oprostio sam se sa “svojim devojčicama”, a kada sam nazvao da vidim jesu li stigle, ćerka mi, vragolasto rekla kako je njena “prijateljica” oduševljena sa mnom i da svima priča kako si bio dobar i gostoljubiv.

Te večeri nisam nameravao da izlazim. Ležeći u krevetu mislio sam na Anitu. Pred očima mi je bilo njeno predivno mlado telo, njen netaknuti cvetić i prelepi pogled. Razmišljajući, osetih kako mi kurac raste. Pogladih ga rukom i shvatih da se neće lako smiriti. Odavno se nisam samozadovoljavao pa to ne htedoh da učinim ni sada, mada je njena pica bila dobra inspiracija. Nazvah Mariju, jednu poznanicu koja je bila stalna rezerva, jedna od onih pica koje se same nude. Kada smo se sastali, bez mnogo priča smo završili u krevetu. Ja sam mislio na Anitu i svojski drao Mariju.

Njoj moj trud nije promakao te je zaključila da su me deca okupirala i da nisam imao vremena za zadovoljnje svojih potreba. Na to sam se samo slatko nasmejao, naguzio je, ćopio za bujne sise i sterao joj svoj nabrekli, nauljeni kurac u usku vrelu guzu.

PRATITE NAS NA FACEBOOK STRANICI: AGENCIJA LJUBAVI

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt